Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 >>> SévméK My? –> Hiç TatmadıM Yha qüLméK? –> ÇoktaN uNuTTuM Ya$amaK Mı? –> ßo$wééR!! a$k Né My? –> ßüYük ßiR yaLan!! MutsuzLuk Mu? –> i$té o ßnm DünyaM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 aaa emo gibi yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 duygularımı anlatırken kullanacağım dile karışamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 seni emo gibi yazmaya itecek kadar korkunç ne geldi başına sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Foto süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Buyse said: >>> SévméK My? –> Hiç TatmadıM Yha qüLméK? –> ÇoktaN uNuTTuM Ya$amaK Mı? –> ßo$wééR!! a$k Né My? –> ßüYük ßiR yaLan!! MutsuzLuk Mu? –> i$té o ßnm DünyaM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 tam senlik ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Erkek işte ama adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Raincloud said: seni emo gibi yazmaya itecek kadar korkunç ne geldi başına sdf. ahaha buysem kendine gel artık geçti gitti kuzum =) adam kumara verdi kendini ya üzüntüden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar