Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Sigur Ros... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Heima diyede bir film çekmişler, şimdi indiriyorum izleyenler oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ben izledim.grubu ve müziği pek beğendiğimi söyleyemem.sıkıldım.ama filmde izlandanın dağını bayırını bol bol göstermişler.vay canınasını memleket dediğin böyle olur dedirtiyor.keşke daha iyi bi grup yapsaydı böyle bi çalışma. güzeldir iyidir neticede.hele grubu sevdiysen mutlaka çok beğenirsin. bi de pink floyd - live at pompeii diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blower's daughter Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Sigur Ros - Gong en sevdiğim. öyle yazasım geldi. işte can sıkıntısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 tak albumu hediye gelmişti.zaman zaman dinliorm ama uzun sure gitmior,bayıyor beni.ama film efsane! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 "blower's daughter" said: Sigur Ros - Gong en sevdiğim. öyle yazasım geldi. işte can sıkıntısı. Kesinlikle süper. hatta amatör bir video yapılmıştı ve o şarkı kullanılmıştı. İlk orda dinelyip hemen bütün şarkılarını indirmiştim, çok harika bi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar