Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Armory:The World of Warcraft Armory Characterin nicki:Ronîn Characterin realmı:Frostwhisper Characterin extra özellikleri notlar:Epic flying i mevcuttur. Daggerları ve pvp gearı fulldür. Karakteri satma nedenim artık wowu hayatımdan çıkartmam gerektiği için fiyat o yüzden bu kadar düşük.Professionları fulldür . Çoğu jw ve inscription rare recipe mevcuttur.1k civarında nakit gold bulunmaktadır. Alt charları :Lvl 70 Ne druid - lvl 73 Human priest - Lvl 70 Human deathknight. Pvp gearda 20k hp - 700 resilience mevcuttur. Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: H *Kimlik verilicekmi:H Fiyat: 250 ytl istiyorum ilk çıkana vermeyi düşünüyorum artık kurtuliyim. Ulaşım : [email protected] veya özel mesaj atarsanız telefon numaramı veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Arkadaşlar msn imde sorun olduğundan özel mesaj atarak cep telefonumdan ulaşabilirsiiniz yada msn e ara sıra girebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 upliyorum kaçarmı bu account soruyorum size bu fiyata! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar