Legadema Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Arkadaşlar aramızda illaki bu siteden(www.warhammermovies.com) çeşitli konularda video izleyenler vardır, merak ediyorumda o kadar insanın birinine girdiği sayısız spellin havada uçuştuğu ortamlarda aynı o videoları yapanlarınki gibi bir fps ve grafik ayarıyla bu oyunu oynayabilen varmı, 2 tane video izledim çatladım orta yerimden kıskançlığımdan.. Eger bu oyunu varsa bu kadar keyifli oynayabilen lütfen sistem özelliklerini yazabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arién Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 avrupalıların ve amerikalıların gelir seyiveleri bizden çok daha fazla oldugu için bizlerin çok sağlam PC diyip hayalini kurdugumuz konfigürasyonlar onlar için gerçekten sıradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Ben orta karar dizüstü bilgisayarımda kimi ayarları azaltıp video çekebiliyorsam onlar daha rahat yapabilirler :) Bir de arkadaşlar fraps sistemi çok zorluyor (kalitesiyle orantılı olarak). wegame programını deneyebilirsiniz sisteminize fazla güvenmiyorsanız. Mesela amd turion64x2, 2gb ram, 2600hd ekran kartına sahip dizüstü bilgisayarımla çoğu ayar sonda, spell effect ortalarda 20fps ortalamayla video çekmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ben makinayı yeni dizdim ve bu sistemle oyunun tüm nimetlerinden yararlanıyorum sorunsuz... İŞLEMCİ:Core2 Duo E8500 3.16 Ghz EKRAN KARTI:GTS250 GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 ANAKART:GIGABYTE EP45-DS3L RAM:4GB İŞLETİM SİSTEMİ:OEM Windows Vista Home Prem 64-bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 O makine ile fort siege'de efektleri falan açıp düzgün FPS alabiliyor musun? (misal sabit 30) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Arkadaşlar fortress düzgün bütün speller açık bi makina olduğunu sanmıyorum çünkü zaten server lag yapmaya başlıyo en azından ,onun dışında Geforce9800GT ile oyunun her yerinde full oynyabiliyorum fiyatıda gayet makuldür şuanda ve hiç bi aksiyonda lag yapmaz abartı durumlar haricinde (ki zone çöküyo bu gibi durumlarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 voli said: ben makinayı yeni dizdim ve bu sistemle oyunun tüm nimetlerinden yararlanıyorum sorunsuz... İŞLEMCİ:Core2 Duo E8500 3.16 Ghz EKRAN KARTI:GTS250 GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 ANAKART:GIGABYTE EP45-DS3L RAM:4GB İŞLETİM SİSTEMİ:OEM Windows Vista Home Prem 64-bit Bu arkadaşın sistemi gayet iyi benzer bişey toplıcam bir hafta sonra tek farkı ATIradeon 4890 takıcam ben, ki bu kart yeni çıktı hatta söyle söliim herhangi bir warhammer sistem gereksinimi (min yada max) listesinde yok ATI kartlar arasında en son 4870 var sanırım. Çok yeni bir kart ve bellek hızıydı vs. konularda hepsine takıyor. Birde söyle bisey varmış arkadaşlar sizin fps niz orta karar olsa bile fraps ile bi video yaptığınız zaman videodaki fps oyundakinden daha iyi oluyormuş, dolayısıyla çok da aldanmamak lazım ama genede adamlar çoğumuza kıyasla şaka gibi oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Legadema said: voli said: ben makinayı yeni dizdim ve bu sistemle oyunun tüm nimetlerinden yararlanıyorum sorunsuz... İŞLEMCİ:Core2 Duo E8500 3.16 Ghz EKRAN KARTI:GTS250 GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 ANAKART:GIGABYTE EP45-DS3L RAM:4GB İŞLETİM SİSTEMİ:OEM Windows Vista Home Prem 64-bit Bu arkadaşın sistemi gayet iyi benzer bişey toplıcam bir hafta sonra tek farkı ATIradeon 4890 takıcam ben, ki bu kart yeni çıktı hatta söyle söliim herhangi bir warhammer sistem gereksinimi (min yada max) listesinde yok ATI kartlar arasında en son 4870 var sanırım. Çok yeni bir kart ve bellek hızıydı vs. konularda hepsine takıyor. Birde söyle bisey varmış arkadaşlar sizin fps niz orta karar olsa bile fraps ile bi video yaptığınız zaman videodaki fps oyundakinden daha iyi oluyormuş, dolayısıyla çok da aldanmamak lazım ama genede adamlar çoğumuza kıyasla şaka gibi oynuyor. Sen o ekran kartıyla zaten şaka gibi oynycaksın merak etme :) öle çok abartı bi sistem gereksinimi yok oyunun yalnız laptoptaki sistemlere inanmayın hiç bizaman desktop performansı olmaz nitekim 7400Go da oynyamıyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legadema Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bende şu an 8600gt 3.0 single core ve 2 gb ram ve arkadaşım laptop ile oynuyor çok da rahat hatta bazen loading ekranını hiç görmediğini düşünüyorum :) onun özelliklerini sana sölerim bi ara belki yardımı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Legadema said: Bende şu an 8600gt 3.0 single core ve 2 gb ram ve arkadaşım laptop ile oynuyor çok da rahat hatta bazen loading ekranını hiç görmediğini düşünüyorum :) onun özelliklerini sana sölerim bi ara belki yardımı olur Nasıl ya oyunu fulldemi oynuyosun?Öyleyse cidden ben abartı bi sistemle oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar