Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Level 80 Tauren warrior almak istiyorum, item vs. yoksa bile özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.İsterseniz account to account transferede okeyim.fiyat ve özelliklerle ulaşırsanız sevinirim (çok teferruatlı olmasına gerek yok) istanbulda olursa daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 not:Level 78-79 tauren warriorda alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 not2: level 70te almaya razı oldum :) ilgilenen arkadaşlar özel mesajla ulaşırsa çok sevnirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 60 da al bence, 60-70 arası kolay. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 level 70 undead rogue'um mevcut onla takasta yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar