Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Yahu nasıl gruptur bu , sinirim bozuldu. Dünyadan izole olurken moralimi bozuyor ya. duyduğum kadarıyla albüm yapmaları yasaklanmış bir ara. Ayrton Senna vidyosunda görüp merak edip çekmiştim. Hoşuma gitti ama nedir bu ? kim bunlar ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 hastasıyız, arıza müzik dünyasının neferlerinden... geçen sene türkiye'ye geldi, gidemedim, içimde uktedir. sevdiysen aphex twin de dinle, hatta amon tobin dinle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Müzik normal gibi geliyor. Ama kötü birşey düşününce insanı derinden etkiliyor. hoşuma gitti[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 aphex twin tuhaf klipleri sayesinde bayaa bi dikkatimi çekti bi ara, yaptıı müzie gelince kafan bozuksa yeni dönem tuhaf gerilim filmlerinin fon müziklerine benzio, tuhaf oluom dinlerken...[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 aphex twin in kliplerini chris cunnigham isminde genç bi yönetmen çekti şimdiye kadar adam işi biliyor, özellikle come to daddy ve windowlicker klipleriyle insana oha dedirtti, adamın çoğu çalışması aynı tarz, korkuyla iticiliği kabullendirebilecek klipler çekiyor.mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Eevet etkiliyor insanı baya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 *!kazaayı açar Autechre yazar search e basar* merak ettim hiç duşmamıştım bakalım nasılmış ???[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 444 adlı şakılarını çok met ettiler ama henüz download olmadı bu arada vase in çalıyor. Hoşuma gitti baya[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Foil de iyidir baya bunuda tavsiye ederim.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hımm 444 ve foil ha indireyim bakayım bende aphex twin feat. photek & autechre - kicking mr bubbles ı indirdim baya hoşuma gitti[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Vase in de iyidir[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 amon tobin in üstüne grup tanımam =)[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 baya sampiyon biseymis tuttum yani tam boyle gothic fg modda bir efsane olmaya aday[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar