Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 cinliyse yok edin![signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream...[Bu mesaj Dreamfury tarafından 29 Mayıs 2004 18:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 nolyooo :P ben bisicik anlamadim kim kimin tarafida sen yoksun ortamda :) nedir olay: P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 dream olan benim :) aradayim tam ortada , garip nickliler cinliler gerisi cogunlukla clanlilar bizden ... yani ben onlardanim :P[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 isimlerinde sayılar olan çinlidir büyük ihtimal adamların çogunun isimler böyle :) tabi o kadar nüfusa isim yetmiyo bide numaralandırıyolar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 numaralılar genellikle botların isimleri oluyor[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 karışmasınlar diye :)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 lol bilgisayar yenilense valla alıcam bu oyunu:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 yav ayıp ya nedir alıp veremediğiniz çinlilerle,bunu ciddi olarak soruyorum.Bir oyunda sizi sırf türksünüz diye kesseler ne hissederdiniz :yapma:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 said: Chemical, 29 Mayıs 2004 22:59 tarihinde demiş ki: lol bilgisayar yenilense valla alıcam bu oyunu:) hhaaaayııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!! :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 jagd daha cinlilerle yakin bi muhabbetin olmadi di mi :) oldugunda neden cinliler disinda herkesin cinlilerden nefret edicegini anlarsin. en kucuk bir kazanc icin her turlu pisligi , serefsizligi yaparlar. bu arada o ss gordugunuzde CN coktu ama tecavuz ettik :P[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yok dream olmadı,ama dikkatimi çekti daha öncede çinliler hakkında önyargılı birkaç mesaj gördüm.Önyargılı diyorum çünkü sebep belirtilmemişti,yazan arkadaşlar deseydiki şu şu sebepten çinlileri sevmem tamam amenna.Ama sebep gösteilmeden yazılmış şeylere önyargı diyorum(herkesinde bir olmadığını çekince olarak saklı tutuyorum).Biraz daha açarsan sevinirim mesela ne yapıyorlar [Bu mesaj jagd tarafından 30 Mayıs 2004 10:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 msl dungeondasin , odayi kapadiniz. odaya giriyorlar daldiginiz butun yaratiklari buff layip heal ediyorlar... yeterli mi ? en basitinden ...[signature][hline]Dreamfury-35 assassian Holylight-20 cleric Dream-29 knight At Kain That was just a dream,just a dream,a dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 oyunu zevk almak icin deil şurdan avrupalı ve amerikalılara para satmak için oynuyorlar çinli klandaşımla geçen bir bot diyaloğunda "hepsinin allah belasını versin , ama o botcuların %20 si geçimini o şekilde sağlamak zorunda , çoğunun yapabileceği iş yok ve eve o şekilde yiyecek götürebiliyorlar " demişti bende "bu benim moblarımı kesmeleri bana sting ile vurup mobun beni kesmesini izlemeleri için sebep değil" deyince "%15-20 si dediğim kategoriye giriyor gerisi tamamen şerefsiz ben onları kendi vatandaşım olarak bile görmüyorum" demişti hatta dun clanchatten bizimkileri "gelin cinli kesiyoruz olay varr :p" diye cagirinca clan chatten gelen cevap "bizde cinliyiz :p" , "ama maiaacigima daliyorlarsa affetmem" olmuştu mal bir cinlide gaza gelmis lvl30 falandi heralde 1v1 dedi iyi dedim 15 dmg koydu yatti sora "humm u'r good " diyor lan velet git para kasmayi birakda lvl atla[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 ehe bu resimle ne ya, herkes dark elf :) kim çinli, kim dost belli olmuyor.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi of Bartz - Lvl 19 Human - Healer Mage Karakedi of Gustin - Lvl 36 Elf - Scout KaraElf of Gustin - Lvl 20 Dark Elf - Dark Wizard KaraTank of Gustin - Lvl 17 Human - Warrior [Bu mesaj karakedi tarafından 30 Mayıs 2004 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar