Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 arkadaşlar, delirmek üzereyim. dll vs. sorunlarıyla uğraştıktan sonra türkçe patchi yapamadım. hiçbir yerde v3.9.65 i bulamıyorum. bir el atıp üşenmeden bu kardeşinize yardım ederseniz gerçekten çok minnettar olurum. turksportala giremediğimi söylemiştim. soccercenterda vs. de bulamadım. v3.9.65 yardım edin.
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 benim makina bu zıkkımı acmıyor yaw bende bunu anlamayorum
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hatırlamıyorum sdsf aksam bakımde mesaj atim yada sen sımdıden onun cvabını yazıver :)
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bende işte cpuinf32.dll hatasını veriyordu. oyuna giremiyordum bi türlü. bunun çözümü o dosyayı silmekmiş. silip baştan başlattım bilgisayarı oyuna girdi fakat bu çözüm yolunu uygulayan bir kaç kullanıcıda oyun sırasında çökmeler meydana geliyormuş. henüz oynamadığım için bu kadarını bilemicem.
cado Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 turksportal.net de olması lazım türkçesi.bi bak istersen
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 network oyun atamıyoruz hamachi vs. kurulu firewall u da kontrol ettik ama olmadı patchler updateler bile aynı... var mı bi bilen?
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 e sürekli patch leri çıkıyo mu ki bunun? valla çıkıyosa FM 2009 yattara oldu zaten bunu oynarım direkt...
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cıkar. Ama en son oyununa cıkar en son cıkan cm 01 miydi ?
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 resmi sitesinde 08 09 güncellemeleri var. ama türkiye ligini ne kadar kapsar bilemem.
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Full kapsıyor ufak tefek eksiklikler hariç. Beşiktaş'ta Nobre yok mesela. Artı yeni oyuncuların özelliklerini adamlar kafalarına göre yaptıklarından bazılarını çok saçma yapmışlar bazı oyuncular hiç uymuyor. E kolay değil adamların da yaptığı sonuçta tüm database baştan değişmiş. Ayrıca eskisi gibi bonus adamlar gördüğüm kadarı ile yok. Hatta günümüzün en iyi oyuncuları bile klasik 01/02 bargain adamlardan çoğu zaman daha kötü kalıyor.
Öne çıkan mesajlar