Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar, delirmek üzereyim. dll vs. sorunlarıyla uğraştıktan sonra türkçe patchi yapamadım. hiçbir yerde v3.9.65 i bulamıyorum. bir el atıp üşenmeden bu kardeşinize yardım ederseniz gerçekten çok minnettar olurum. turksportala giremediğimi söylemiştim. soccercenterda vs. de bulamadım. v3.9.65 yardım edin.
Mesaj tarihi:
bende işte cpuinf32.dll hatasını veriyordu. oyuna giremiyordum bi türlü. bunun çözümü o dosyayı silmekmiş. silip baştan başlattım bilgisayarı oyuna girdi fakat bu çözüm yolunu uygulayan bir kaç kullanıcıda oyun sırasında çökmeler meydana geliyormuş. henüz oynamadığım için bu kadarını bilemicem.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Full kapsıyor ufak tefek eksiklikler hariç. Beşiktaş'ta Nobre yok mesela. Artı yeni oyuncuların özelliklerini adamlar kafalarına göre yaptıklarından bazılarını çok saçma yapmışlar bazı oyuncular hiç uymuyor. E kolay değil adamların da yaptığı sonuçta tüm database baştan değişmiş. Ayrıca eskisi gibi bonus adamlar gördüğüm kadarı ile yok. Hatta günümüzün en iyi oyuncuları bile klasik 01/02 bargain adamlardan çoğu zaman daha kötü kalıyor.
  • Yeni Oluştur...