Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cm 01/02


Arkasokak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar, delirmek üzereyim. dll vs. sorunlarıyla uğraştıktan sonra türkçe patchi yapamadım. hiçbir yerde v3.9.65 i bulamıyorum. bir el atıp üşenmeden bu kardeşinize yardım ederseniz gerçekten çok minnettar olurum. turksportala giremediğimi söylemiştim. soccercenterda vs. de bulamadım. v3.9.65 yardım edin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende işte cpuinf32.dll hatasını veriyordu. oyuna giremiyordum bi türlü. bunun çözümü o dosyayı silmekmiş. silip baştan başlattım bilgisayarı oyuna girdi fakat bu çözüm yolunu uygulayan bir kaç kullanıcıda oyun sırasında çökmeler meydana geliyormuş. henüz oynamadığım için bu kadarını bilemicem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Full kapsıyor ufak tefek eksiklikler hariç. Beşiktaş'ta Nobre yok mesela. Artı yeni oyuncuların özelliklerini adamlar kafalarına göre yaptıklarından bazılarını çok saçma yapmışlar bazı oyuncular hiç uymuyor. E kolay değil adamların da yaptığı sonuçta tüm database baştan değişmiş. Ayrıca eskisi gibi bonus adamlar gördüğüm kadarı ile yok. Hatta günümüzün en iyi oyuncuları bile klasik 01/02 bargain adamlardan çoğu zaman daha kötü kalıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...