Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 arkadaşlar, delirmek üzereyim. dll vs. sorunlarıyla uğraştıktan sonra türkçe patchi yapamadım. hiçbir yerde v3.9.65 i bulamıyorum. bir el atıp üşenmeden bu kardeşinize yardım ederseniz gerçekten çok minnettar olurum. turksportala giremediğimi söylemiştim. soccercenterda vs. de bulamadım. v3.9.65 yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 benim makina bu zıkkımı acmıyor yaw bende bunu anlamayorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 dll sorunu mu veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hatırlamıyorum sdsf aksam bakımde mesaj atim yada sen sımdıden onun cvabını yazıver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bende işte cpuinf32.dll hatasını veriyordu. oyuna giremiyordum bi türlü. bunun çözümü o dosyayı silmekmiş. silip baştan başlattım bilgisayarı oyuna girdi fakat bu çözüm yolunu uygulayan bir kaç kullanıcıda oyun sırasında çökmeler meydana geliyormuş. henüz oynamadığım için bu kadarını bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 turksportal.net de olması lazım türkçesi.bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 network oyun atamıyoruz hamachi vs. kurulu firewall u da kontrol ettik ama olmadı patchler updateler bile aynı... var mı bi bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 e sürekli patch leri çıkıyo mu ki bunun? valla çıkıyosa FM 2009 yattara oldu zaten bunu oynarım direkt... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cıkar. Ama en son oyununa cıkar en son cıkan cm 01 miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 resmi sitesinde 08 09 güncellemeleri var. ama türkiye ligini ne kadar kapsar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Full kapsıyor ufak tefek eksiklikler hariç. Beşiktaş'ta Nobre yok mesela. Artı yeni oyuncuların özelliklerini adamlar kafalarına göre yaptıklarından bazılarını çok saçma yapmışlar bazı oyuncular hiç uymuyor. E kolay değil adamların da yaptığı sonuçta tüm database baştan değişmiş. Ayrıca eskisi gibi bonus adamlar gördüğüm kadarı ile yok. Hatta günümüzün en iyi oyuncuları bile klasik 01/02 bargain adamlardan çoğu zaman daha kötü kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar