Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle Net Warcraft Create Game

FanTasTiC

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Battle netde herkez oyun kuruyo ben ise kuramiyorum delircem 512k adsl baglantim var bazi arkadaslar modem setupdan ayarlar1 var d1yo eger boyle bir bilgisi olan varsa beni aydinlatab1l1rm1 acaba..[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır....
Sosyal ağlarda paylaş

adsl var bende zoom x3 alirken modemde firewall olup olmad1h1na baktim ama yok neden kaynaklanabilir baska eger firewalla varsada nasil kapatabilirim..[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır....
Sosyal ağlarda paylaş

Bende zoomx4 var donanımsal firewall sahıbım kaldırmıyorum ama x3 lerde ole olabılır yanı wın ayarlarında acık olabılır ama donanımsal oldugu ıcın zoomö console gırıp nat ayarları fılan yapıyorsun eger cok kaldırmak ıstıyorsan internet bolumunde arat orda arkadaslar nasıl kaldırılacıgını yazmıslardı.Ama ben tavsiye etmem şahsen[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 48/35 Swordman
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Sosyal ağlarda paylaş

1)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->NAT->Disable NAT

2)Zoom DSL modem Web-Console'dan Advanced Setup->Configuration->Misc Configuration->PPP Half Bridge->Enabled

3)Zoom DSL modem Web-Console'dan Basic Setup->ENCAPSULATION->PPPoA VC-Mux

4)Local Area Networkten bağlantınıza çift tıklayıp TCP/IP propertiesden Obtain an IP address automatically ve obtain DNS server address automatically'nin seçili olduğunu kontrol edin.

zoom adsl 4x'te firewall'u kapatma.
Ben böle yapmıştım senin sorun bunla ilgilimi bilmiom ama olmassa denersin.

[Bu mesaj ermynorac tarafından 30 Mayıs 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...