uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Merhabalar, Bir IB mahkumu olarak yazacağım extended essay için konuya ihtiyacım var. Uluslararası ilişkiler ve ya siyasal bilimler okuyan patilerin özellikle yardımına muhtacım. Üniversitede Asian & Middle Eastern Studies türü birşey yapmak istediğim için bunu da başvurumda kullanmak istiyorum. Var mı fikri olan? Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 hamas sorunu en basitinden. http://saglamgulcan.blogspot.com/2009/03/ortadogunun-istenmeyen-aktoru-hamas.html şurda var mesela yararlanabileceğin bir kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ortadoğuda yüzyılalrdır varlığını koruyan kabileşme bunun sonucunda bölgeselleşme iç çatışmalar konusu güel gider ortada hem ekonomik hem de sosyolojik etmenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 @babacum oradaki iç savaşın nedenlerine mi odaklan diyorsun yani? teşekkürler çok tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 yani.. savaşların en temel nedeni hep eknoomik olmuştur sonuç oalrak ortadoğu gerilimin had safhada olduğu bir bölge din ideoloji gib ietmenler hep kılıfdır insanların gözünü boyar yoksa barışı sağlamak karşılıklı tavizler vermek daha kolaydır bir bölgede savaş çımasına yetecek miktarda doğla kaynak olmasa bile silah tücaretini canlandıracağı için bile bir bölgede savaş çıakrılabilir bkz: afrika.. heriflerin götünde don yok ayağına pet işeden terlik yapıp giyiyor ama her afrikalı veledin elinde bir AK-47 var daha taşa sıkıyorlar.. zaten ortadğou üzerine yazılabilinecek en uygun şey bu.. kaldı ki zaten aynı ülk içinde bile kendi aralrında bir silahlı çatışma var biraz daha yazarsam çok uçacağüım diye korkuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Arkadaş yukarıda söylemiş Ortadoğu'nun feodal yapısı olabilir. He ben olsam sahih dinlerin bu coğrafya ya inmesinden girer bunların Ortadoğu kültürünü geliştirip renklendirmesini bunun yanında ortaya çıkan sorunları yazardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 IB diploma programindan cik. Sertifika programina gec, EE yazma. Hatta sertifikaya da gerek yok. Toptan cik, ise yaramaz IB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 haha pek mümkün değil çıkmak afrikada ib yapıyorum çünkü. ayrıca çok yararı oldu bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar