di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 80GB'lik diskin 1TB ile degistirilmesini istedigimde "neden? diskte sorun mu var?" diye soran teknik destegin hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 itiraf kom gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 80gb bana fazla gelio de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 bozuk degilse oynasmicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 teknik desteğe değil satış bölümüne sorman lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Ben ticket aciyorum, hangisiyle ilgiliyse cevapliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 said: I'm afraid we only offer disk upgrades to dual-disk servers in matched pairs - so you cannot have 2 disks in the server with different sizes. For example you can upgrade to 2x500GB drives. As the main hard disk would be replaced, this would also require an OS reinstall. Bu nasil bi sacmalik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 illa raid yap mı diyolar çaktırmadan nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 di said: said: I'm afraid we only offer disk upgrades to dual-disk servers in matched pairs - so you cannot have 2 disks in the server with different sizes. For example you can upgrade to 2x500GB drives. As the main hard disk would be replaced, this would also require an OS reinstall. Bu nasil bi sacmalik be. hahahahaha, wtf kazikliyorlar seni partitioning ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar