Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Şaka maka okul bitiyor sonunda. Gerekli kaynakları bulabilirsem yurtdışına eğitime gitmeyi düşünüyorum ama bir kaç sorum var. Mesela şimdi 32-36 haftalık (haftada 20 saat) bir dil eğitimine katıldım diyelim, bu eğitim bittikten sonra master yapasım gelirse gereken izinleri vs kolayca alabiliyor muyum acaba ? Kendime yetecek bir ingilizcem var ama sonuçta ing akademik bir eğitim görmek için kesinlikle yeterli değildir diye düşünüyorum. Uzun dönem dil eğitimine giriyor sanırım bu 32 36 hafta felan. Çalışma izni gibi birşey veriyorlar mı acaba uzun olunca böyle. Birde okul olarak listelerde ilk kaplan aspect çarptı gözüme. Fiyatlarda ortalama gibi ne uçuk ne de çok düşük. Bu kurumla ilgili fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevirinim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 dil eğitimine çalışma izni yok kursu alman değil teofl ielts gibi sınavlardan aldığın not önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Temel amacım bi okula kapağı atmaktan çok ing öğrenmek en iyi şekilde. Öncelikle bu amaca ulaşırsam master felan düşünecem ilerde. bi de şöyle birşey gördüm bir sitede Diğer ülkelerden gelen öğrenciler ise İngiltere'de öğrenci olarak altı aydan daha uzun bir dönem kalacaklarını ve full-time (Dil kursları için haftada en az 15 saat) bir kursa kayıt yaptırdıklarını vize aşamasında kanıtlayabildikleri takdirde vizeleri ile birlikte yasal çalışma iznine sahip olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Dil egitimine kacak calisma izni var. Tabii, adamini bulursan =} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 kacak calisma izni ne be, kacaksa izni yok zaten, izni olsa kacak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 O izni kendi kendine veriyorsun =] "Ben kacak calisacagim" yaz bir kagida, uzerine imzani at. Al sana kacak calisma izni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Bi de ingiltereden çok avustralya ya gitmek istiyorum. Sanırım eğitimden sonra bazı şartları yerine getirince oturma izni bile verilebiliyormuş. Böyle eğitimden sonra kalma amaçlı giden (sponsorsuz vs.) var mı acaba burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar