swiftbew Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 aranızda bu filmi seyreden varsa kostümlerinden efektlerden felan bahsedebilir mi salı günü okulda seyrediceğizde ondan önce bi rapor filan hazırlıycaz bide beğendiniz mi diye sorcam tabe[hline]Cennetin olmadığını düşle Denersen kolaydır Cehennem yok altımızda Üstümüzdeyse sadece gökyüzü Tüm insanların bugün için yaşadığını düşle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 ya oyununun atmosferinden çok etkilenmiştim ama filmi hakkında pek bi fikrim yok sadece jean pierre jeunet filmi olduğunu biliyorum ordan biraz araştırma yapabilirsin yönetmenin öbür çok beğenilen sürreal filmi de şarküteri (la charcutérie)[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 şimdi izlemeyi bitirdim güzel film, atmosfer süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 filmin vasıtasıyla senelerdir dinlediğimiz fallout un narrator seslendirmesini Ron Perlman ın yaptığını öğrendim, mutlu oldum. "war.war never changes" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar