necmi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 eurobattle.net siteside göçmüş oyunada giremiyoz bi dota atalım dedik ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ai map indir onu oyna. Battlenet teki amelelerin çoğundan zekiler. Yani en son bnet e girdiğimde öyleydi. Wepla rulz o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 nası yapacuk adresi falen register istiyomu bi el at haju edit: tek oynanan diyon tamam anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hı hı (: eğer sağlam ai map bulursan insane botlar hayvan olabiliyor. Belki eurodaki gibi mallara küfür edip egonu tatmin edemezsin ama denemende fayda var. Official sitedekilerden indir. Çakma antep malı ai map ler boktan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 www.getdota.com/ai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hile yapıyo ai skilleri felan değiştiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Hatta geçen bi ai gördüm. Mh açmış dedimki sizle de amh map siz oynanmıyor dedim. quitledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar