tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 beyler eskiden sorunsuz ca kullandıım writer su anda calısmıo ama nasıl calısmıo nero da bi gusel kopyaladıımı sanıorum cd yi sonra bi takıorum bos yazamamıs hic bisey nero nun eski bi vs kullanıodum orjinal. baska bi program denediim de scsi bus aspi error filan verdi acaba onla mı alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 neroyu kaldırmadan diğer programı kurduğunuzdan almışsınız acpi eroru.nero nun ve diğer cd yazma programlarının kendi acpi sürücüleri var ve başkalarını hiç sevmiyorlar. boş cd benimde başıma gelmiş bir sorundur cd witer eskiyse gidici olabilir.Başka bir cd-dvd romda okumaya çalıştınızmı.Birde cd-rw miydi değilmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 gidici ıolmaz yeni daha 2003 eylul cdrw dvd rom combo garantisi dolmadı daha yahu! hayır su anda anlamaya calıstıım software problemmimi olduu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yok babalar gene olmadı neronun son surumumunu cektim ondada olmadı yani hersey normal yazılıo gibi gozukuo sonra sonunda 100% den sonra biraz fazla zaman gecio ve sonra bombos hicbir veri olmadan yakılmıs cd cıkıo. kafayı sıyırıcam kac tane sey denedim dedim acaba 2 drive avr bilg de d: yi mi okuyamayıp ta yazamıo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 acaba hızlarla alakalı bi sorun mu yani bos cdlerin markası noki ve diamond 24x le yazmaya calısıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 scsi bus aspi error başka cd yazma programı nedeniyle olabilir . yeniden yazılabilir cd lerdede bu tip saçmalıklar olabiliyor,başıma geldi cd-rw diye sormamın nedeni o idi ama siz boş cd-r kullanmışsınız.Peki o boş görünen cd yi başka bir cd-rom dvd-rom da okumaya çalıştınız mı?Bazen kendi yazdıkları cd yi okuyamayabiliyorlar ama başka cd-rom larda okunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 yok yok denedim zaten cd nin uzerinde veri yok yani ters cevirince de belli oluo bos cd kullanduım ya bildimiz sanırım hızlada alakası yok leading in and leading out kısmında cok zaman gecirio cd yazıldıktan sonra onal ne alakası olabilir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyler_gs Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 tesekkur ederim jagd sorun cdex adlı progromın neronun bisiyleriyle cakısmasından kaynaklandıgını tahmin ediorum su anda cd ex i kaldırdım sorun cozuldu ama gayet manasız bi sorun naıl bu akdar complex programlar bu akdar basit sorun alşr karsısında caersiz kalıo insan sasıo. herneyse saol tekarar yardımalrın en azından bu surecte yalnız olmadıımı hissettirdiin icin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar