Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ellerim kırılsaydı. alet düştü. ekranın durum aşağıdaki örnek gibi: ------ http://www.mac-pro.com/IPD-FSE-10 > Bu parçayı almam yeterli olur mu çözüm olarak? Bana çözüm buymuş gibi geliyor ama bir sorayım dedim. http://www.applemacparts.co.uk/store/product_info.php?cPath=8022_8033_8036_8188_8191&products_id=65955 > Buna gerek yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 of geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 off of sorma abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 YARDIM EDİN INSAFSIZLAR ICIM YANIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Aynisi kaynimda var... Ay aynisi aynisi... Saka bi yana bir arkadasin da basina gelmisti, bavulda sikisip kirilmisti onun ekrani. Durum ayniydi. Uzun bir sure kullandi. Yaptirmaya kalkinca yaklasik $600 istemislerdi. Haliyle bosvermisti o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 of. geçmiş olsun :/ servise götürsen çok para isterler maalesef, garantiye de sokmayabilirler, tek bildiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 penth görsünde o bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 gecmis olsun, duruma gore sadece birinci linkteki screen yeterli olur. kontrol etmen gerken parcalar basit, lcd nin kirislerinden birinde input band olur, digerinde power, power kablosu basit, kasadan 3pinli giristen gelip invertore giriyordur. onlar saglam parcalar, ama bant problemli bi parca, kasaya girdigi yer(onemli olan) ve lcd boyunca kiris sarmali saglamsa screen yeter. bunun disinda lcd nin encasing inde screen i tutan raylar vardir, onlarinda vida yuvalarini kontrol etsen yeter. baska biseye gerek yok, muhtemelen de biseyi yoktur backlit falan calisir durumda gorunuse gore ztn, power falan tamam. fiyatlari pahali gordum ama, ikinci el makineler ne alemde geziyor acaba? bozuk makine satan yerler vardir illa, ondan cikartip aynen kullanmak var makineyi. hemde encasing falan iscilikle ugrasmamis olunur. daha temiz bi is. birde makine hic 17 inch gibi durmuyor, gozum kabullenemedi bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi üstteki resim benim alet değil. hatta macbook pro bile değil. hatta apple değil sdf. evet bende biraz araştırdım http://www.applemacparts.co.uk/store/product_info.php?manufacturers_id=1347&products_id=65799 bundan almam yeterliymiş benim makineye uygun olanını seçip. çok saol yardım için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 türkiye'de yaptıracaksan at yenisi al . Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi zaten maksimum 600 ytl filan tutacak şeye 2milyar istediler. eyv yurtdışından bulur hallederim dedim bende. buldum, gene birşeyleri satmak gerekecek ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Stifler said: abi üstteki resim benim alet değil. hatta macbook pro bile değil. hatta apple değil sdf. lol, hic marka falan bakmadim bile olaya kirilmis notebook monitoru olarak yaklastim da boyutlar sacma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Geçmiş olsun agatör sırf şu düşcek kırılcak diye notebooklara karşı bi soğukluğum var .2 milyar tamirimi olurmuş yahu bide ne soyguncu milletiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 notebook screen değiştirmek zor değil. yedek parça al ikinci el ama mac için bulmak zor. toshiba falan olsa var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar