theCio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Griswold said: Yalnız 53 sayfaya bu manyak teker teker bakıp her küfrü bilmem neyi silemez diye düşünerek hareket etmeyin, her küfür kısaltması gördüğüm mesajı uçura uçura 53 sayfayı turlamak 10 dakikamı falan alır ama istemiyorum mesaj silmek işin açıkçası. Bu mesajı 14:38'de attım, 14 dakika mı oluyor yani. Ana avrat küfürlü log koyuyorsun. Küfürleri kırpmaya üşenmem dersen diğer topiğe koymana bir engel yok tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ya abi yalandır bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 valla yalan gibigelmedi 4-5 saat sürdü adam bekçiyim eminüni han adresi falan verdı baktım var öyle bir han var gidip bi ara soruşturmak lazım gerçekse bu adam efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar