Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Neden çizik. ve neden daha sarımsı bazende mor mor
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hmm benim sınav haftası durumuma benzio oda.. hayatım çizilmiş, yüzüm sapsarı gözler uykusuzluktan morarık.. (ama ikimizde hayata farklı bi tat katıoz :p)
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bosphorus said: hmm benim sınav haftası durumuma benzio oda.. hayatım çizilmiş, yüzüm sapsarı gözler uykusuzluktan morarık.. (ama ikimizde hayata farklı bi tat katıoz :p) kaderlerimiz aynı be çizik zeytin .. evet bi cizik zeytinin bide senin hayatımda yeri çok farklı. ama ben tam olaraktan bunu sormamıştım :(
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yamuk yapmış çizmişler.. karıştırma fazla
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben hep şu çekirdeksiz zeytinlerin çekirdeklerinin nasıl alındığını merak edip durmuşumdur makina mı yapıyo ellemi yapılıyo bi türlü anlam veremedim
Öne çıkan mesajlar