Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Neden çizik. ve neden daha sarımsı bazende mor mor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 İYİCE EMSİN OHJ OHJ diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 hmm benim sınav haftası durumuma benzio oda.. hayatım çizilmiş, yüzüm sapsarı gözler uykusuzluktan morarık.. (ama ikimizde hayata farklı bi tat katıoz :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bosphorus said: hmm benim sınav haftası durumuma benzio oda.. hayatım çizilmiş, yüzüm sapsarı gözler uykusuzluktan morarık.. (ama ikimizde hayata farklı bi tat katıoz :p) kaderlerimiz aynı be çizik zeytin .. evet bi cizik zeytinin bide senin hayatımda yeri çok farklı. ama ben tam olaraktan bunu sormamıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yamuk yapmış çizmişler.. karıştırma fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben hep şu çekirdeksiz zeytinlerin çekirdeklerinin nasıl alındığını merak edip durmuşumdur makina mı yapıyo ellemi yapılıyo bi türlü anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ağzıyla ayıklıyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 içi biberli olanlar dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar