CapN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Eskiden yanlış hatırlayamıyorsam tek tuşa crusader strike ve jug koyabılıyordum şimdi yapamıyorum. Tek tuşa koyabılme ıhtımalım varmı ? yada wowwiki harıcınde kaynak gosterebılıcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 eskiden GCD yoktu judgamentte artık var o yüzden cast random ile koyabilirsin ama aynı anda vurmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Aynı anda vurmasını istemiyorum zaten tek tuşa atamak ıstıyorm spamladıgımda 2 sınıde vursun yeter /use crusader strike /cast jugment of wisdom bole bısı olması lazm degılmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 /castrandom Crusader Strike, Judgement of Wisdom /startattack spam spam spam spam spam spam spam spam spam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 çok saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Castsquence macrosunu da kullanabilirsin sanırsam. #show Crusader Strike /startattack /console Sound_EnableSFX 0 /script UIErrorsFrame:Hide() /script UIErrorsFrame:Clear() /use 13 /use 14 /script UIErrorsFrame:Show() /console Sound_EnableSFX 1 /castsquence reset=target Crusader Strike, Judgement of Wisdom Squence macrosundan tam emin değilim yukarıdaki gibi çalışmazsa /castsquence reset=10 Crusader Strike, Judgement of Wisdom birde /castsequence reset=10 Crusader Strike, Judgement, Seal of Blood şu şekil bir macro mevcut 1 tuş ret dps için =) gibi bişi olabilir direk vurmaya başlar sonra trinket üst slot alt slot Crusader Strike sora Judgement of Wisdom gibi bişi olur. + trinketten hazır olmadığında duyduğun wuu wuuu wuuu gibi abuk sesleri de duymamış olursun nefis. edit:smayley şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 buda guzelmış tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ben trinketleri Avenging Wrath'a bagladım CS de açılmasından ziyade daha elverişli oluyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Julifton said: Castsquence macrosunu da kullanabilirsin sanırsam. #show Crusader Strike /startattack /console Sound_EnableSFX 0 /script UIErrorsFrame:Hide() /script UIErrorsFrame:Clear() /use 13 /use 14 /script UIErrorsFrame:Show() /console Sound_EnableSFX 1 /castsquence reset=target Crusader Strike, Judgement of Wisdom Squence macrosundan tam emin değilim yukarıdaki gibi çalışmazsa /castsquence reset=10 Crusader Strike, Judgement of Wisdom birde /castsequence reset=10 Crusader Strike, Judgement, Seal of Blood şu şekil bir macro mevcut 1 tuş ret dps için =) gibi bişi olabilir direk vurmaya başlar sonra trinket üst slot alt slot Crusader Strike sora Judgement of Wisdom gibi bişi olur. + trinketten hazır olmadığında duyduğun wuu wuuu wuuu gibi abuk sesleri de duymamış olursun nefis. edit:smayley şeysi birde artık judgament ve seallar böyle çalışmıyor buff gibi oldu seallar. seal dance yapamıoruz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 /cast judgement /cast crusader strike çalışmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 judgement degil artık o 3 ayrı skill yaptılar.. ayrıca judgament of ... recastte oldugu zaman CS vurmaz bu sekilde sorun cıkartır deli eder adamı :) castsequace ve castrandom daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bukadar zormu 2 tuşa basmak ya :D , macro ile çok zevksiz oluyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Sonra bize aşşağıdaki topicde sizdede cd yok, 3 tuşa basıyosunuz, L2SKILL diyolar işte... Açmayın abi topic, ömdan sorun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Aklıma gelmişken bi macro var bunu kendinize uyarlayabilirsiniz focus veya enemy target'a atmak için. /cast [help][target=targettarget,help][target=focus,help][target=player] Tricks of the Trade Macro ne yapar eğer focus'ta biri varsa ilk ona atar eğer focusunuzda kimse yok target'da enemy varsa onun target'ına atar. Thicks of the Trade yazan yeri ister taunt ister BoP veya neblim aklınıza ne gelirse atmak için kullanabilirsiniz =) Raid'lerde çok işime yarıyor benim bu macro kullanışlıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Rotweiler said: Sonra bize aşşağıdaki topicde sizdede cd yok, 3 tuşa basıyosunuz, L2SKILL diyolar işte... Açmayın abi topic, ömdan sorun :S :) Fazla bar kullanmayı sevmiyorum 3 ayrı crusaderlı macro yaptım 4 tuş yerine 3 tuşla oynuyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 /castsequence reset=4 Judgement of Wisdom, Crusader Strike ben bu şekilde kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar