DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ipod nano 8gb (2nd generation)-(Siyah) üstünde çok hafif çizikler war. kulaklığını kırdım sorry :) isterseniz başka bi kulaklık verebilirim yanında :) 150 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 verceğin kulaklığın markası modeli nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bilmiyorum bakarız :) şuan elimde hp laptop un aksesuarı olan bi kulaklık war başka yok =) olmadı alın bi kulaklık yaw apple store da 15ytl ye war !!!!11 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 baltalamak gibi olmasin ama ipod nano 4 gb burda 100 e satilmisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 bu 8gb yalnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 ikiside 8 ama birisi o paraya sattı diye hepsi o fiyata satılcak diye bişey yok. o arkadaş yüksek bi fiyattan başlamıştı satışa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 O arkadaş olarak söyleyeyim bu fiyata gidebilir ama uğraşman lazım ayrıca aletin fotoğrafını fln koy böyle olmaz ben öss var diye o fiyata vermiştim normal hakkı tabii ki daha fazla para ama bakalım bu fiyata bulabilecek msn Başarısız bir satıcıdan satış taktiği işine ne derece yarar tabii ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2009 satıldı... gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 satılmamış. UP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 fotoğrafı falan olsaydı iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 resim resimde belli olan o ufak cizikten başka bi cizik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar