Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Antalyada bu yıl iki ayrı yerde İşçi Bayramı kutlandı. Birincisi Türk bayrağı taşımayan kürtçü grupların(EMEP,ÖDP,DTP,TKP,HE,Devlis) katılımıyla gerçekleşti TRT Kavşağında. İkincisi Türk-İş, Eğitim-Sen ve Türkiye Gençlik Birliği'nin oluşturduğu komite ile Ulusalcı güçlerin katılımıyla gerçekleştı, Atatürk bulvarında kutlandı. Türkiyede ilk defa 1 Mayısta İstiklal Marşı okunup, Atatürk anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. O güne ait bir vidyo buldum paylaşayım dedim. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1047161147468&ref=mf Konu Dışında yasaklı olduğum için buraya açayım dedim.
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çokakıllıadam said: Antalyada bu yıl iki ayrı yerde İşçi Bayramı kutlandı. Birincisi Türk bayrağı taşımayan --kürtçü-- grupların(EMEP,ÖDP,DTP,TKP,HE,Devlis) katılımıyla gerçekleşti TRT Kavşağında. --Konu Dışında yasaklı olduğum için buraya açayım dedim.-- (tu)
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 bir de konyaaltı caddesine barbarosun karşısında kutlama vardı sabah. o ne idi ki?
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 komikmiş. 1 mayıs ı emek değilde bayrak taşıyanlar ve taşımayanlar diye ayırmak.ayrıca atatürk ile ne ilgisi var ki 1 mayısın?
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Turk-Kurt olayi. Anlamiyorum. Anlamak istemiyorum zaten. Bosver.
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Reogmar said: komikmiş. 1 mayıs ı emek değilde bayrak taşıyanlar ve taşımayanlar diye ayırmak.ayrıca atatürk ile ne ilgisi var ki 1 mayısın? pkk bayrağı açtıklarına çok rastlandı kayırılan grupların, bayrakla bu şekilde bi alakası var.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 her gördüğün sakallıyı deden sanma demişler
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 cok sacma ve yanli bi haber bi kere odp haric dtp ye destek veren hic yok hem diyerleri pkk yi terorist olarak taniyan turk grouplar
Öne çıkan mesajlar