fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ve kablosuz ile bağlantı kuramıyorum. 192.168.0.1 yazdığım zaman sunucuyla bağlantı kesildi diyor. acil yardım edebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 kablo ile baglanip ulasmayi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 evet kabloyla bağlandım şimdi kabloneti aradım onlar bağladı hatta. vista olan bilgisayardan kablosuzla girmeye çalıştığımda eşleşmedi diyor. modem ayarlarına girip bişeyle oynadım tam hatırlamıyorum da sonra dhcp ile ip almaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 cidden baya acil. reset de attım modeme bi kaç kere ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 fede warcraft serverena girmeyi denesene bi, çözlür belki o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 çözdüm ben sorunu. söyliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar