Excane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Billingle ilgili bir problemim var. Kredi kartından parayı cekmişler ama account frozen. Çözmek için bu gün aradım. Yaklaşık 8 dk sırada bekliyorum. Tam kendimi tanıtıyorum,acc ismini veriyorum filan. Catt 10. dk da baglantı kesiliyor. Skype azizliği. Herhangi biri bedava Skype kontoru dagıtan bir yer biliyor mu? Veya başka bir oneri sunabilirmi acaba? 13 euroluk kredi kartı odemesi için, 10 euroluk telefon gorusme ucreti odemek biraz garip geliyor. Şimdiden teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 blizzard account and billing ingiltere destek hattını ücretsiz olarak skype dan arayabilirsin.. +448009310800 bu numara ücretsiz , arama geçmişine baktıgımda 15 dakika görüşmüşüm ki bunun 10 dakikası rahat bekleme süresidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ben france i aradım. 10,30 da gidiyor hep 5 kere denedim. % indede 10,30 da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Muhtemelen cozmussunuzdur sorununuzu ama ben daha sonra sorun yasayabilecekler icin yazayim, Skype'dan arayamiyorsaniz bile webform'u duzgun bir sekilde doldurduktan sonra (ozellikle ek bilgi kismi) 3-4 gun icinde donuyorlar size. Benim de hesabim dondurulmustu ve bugun itibariyle acmislar. 4 gun surdu bekleme sureci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yanlış numara diyor yukarıdaki numaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar