Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 önceden dormat atamamıştım üstüne yüklemiştim xpde dos yok biliyorum.bu yüzden nasıl xpye format atabilirim?[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Gayet kolay Bilgisayarı XP CDsi ile başlatıyosun, kurulum ayarları esnasında nereye kurulmasını istediğin sorulan ekranda format ve bölümleme seçenekleri de var. Ordan istediğin gibi format, partition ve dosya sistemi ayarlarını yapabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 xp cd sini takıp restrat atıp, makinayı cd ile başlatıp, xp setup çalıştırarak yapabilirsin. o esnada xp yüklemeden önce yüklenebilecek hdd'leri sana gösterip, fdisk/format yapıp yapmayacağını soruyor. bu şekilde yapabilirsin, bu bittikten sonra xp yüklemeye devam ediyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 boot'u cd olarak şeçtim fakat cdyi okuyamıyor.[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brooklyn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 xp başlangıç disketi ile başlatamıyorum ya.hemen bir başlangıç disketi hazırladım.sonra bootdan disketi seçtim fakat olmuyor ya başlatınca a: açılıyor dosta ordan sonra c: yazıyorum tanımıyor.[signature][hline]Viva La Résistance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 ilk sector olarak cd sec,sonraki hd en son floppy olsun.sonra xp cd si takınca boot..biseyler der entera bas kuruluma gec.[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 xp cd inden de kaynaklanabilir. bir de cd'yi değiştirerek dene. benim başıma gelmişti. direk kayıt degilmiş. cd yi okumak için herhangi bir işletim sistemi gerekli diyordu. sen format attın da mı oldu ? ben formattan sonra cd yi çalıştıramamıştım ama belki cd den kaynaklanma ihtimali vardır bir şekilde.[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 format c: de hata mesajı falan cıkarsa 3 secenegide sırayla dene hangisi idi hatırlamıorum :) partitiondan sora format lazım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 biostan floopi one ata. 98 başlangıç disketini tak. Formatla ben bundan onceki windowsa bole Yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: armra, 28 Mayıs 2004 18:38 tarihinde demiş ki: xp cd inden de kaynaklanabilir. bir de cd'yi değiştirerek dene. bence de...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 xp cd si bootable degil demekki botable olan bi xp cd si bul setuptan boot cdrom sürücüyü seç açılısta cd rom sürücüye bakar ilk bootable cd olursada zaten gerisi kolay yaparsın[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar