Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xpye nasıl format atılır

Brooklyn

Öne çıkan mesajlar

Gayet kolay
Bilgisayarı XP CDsi ile başlatıyosun, kurulum ayarları esnasında nereye kurulmasını istediğin sorulan ekranda format ve bölümleme seçenekleri de var. Ordan istediğin gibi format, partition ve dosya sistemi ayarlarını yapabilirsin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Sosyal ağlarda paylaş

xp cd sini takıp restrat atıp, makinayı cd ile başlatıp, xp setup çalıştırarak yapabilirsin.

o esnada xp yüklemeden önce yüklenebilecek hdd'leri sana gösterip, fdisk/format yapıp yapmayacağını soruyor.

bu şekilde yapabilirsin, bu bittikten sonra xp yüklemeye devam ediyor.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

xp cd inden de kaynaklanabilir. bir de cd'yi değiştirerek dene.

benim başıma gelmişti. direk kayıt degilmiş. cd yi okumak için herhangi bir işletim sistemi gerekli diyordu. sen format attın da mı oldu ? ben formattan sonra cd yi çalıştıramamıştım ama belki cd den kaynaklanma ihtimali vardır bir şekilde.[signature][hline]Show No Mercy
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
xp cd si bootable degil demekki
botable olan bi xp cd si bul
setuptan boot cdrom sürücüyü seç açılısta cd rom sürücüye bakar ilk
bootable cd olursada zaten gerisi kolay yaparsın[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...