Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Çok ilginç birşeydir ki PHP ile MOV dosyalarını upload ettiremiyorum. $_FILES['dosya']['name'] ile deniyorum ama ismini yazdırmıyor. Hata bende diyecem aynı mantıkla yaptıgım JPG upload olayında çalışıyor. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 $_FILES[file][name] denermisin ' yerine " kullan ben hep " kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Denedim ama sonuç yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 print_r($_FILES); Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Radiance said: $_FILES[file][name] denermisin ' yerine " kullan ben hep " kullandım Tek tirnak ile cift tirnak arasinda farki ogrendiginde eminimki tek tirnaklari daha cok kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 di said: print_r($_FILES); İşin kötü tarafı $_FILES 'den hiç birşey gelmiyo. Mesela JPG yüklediğimde Array ( [resim] => Array ( [name] => dragon_by_akizhao.jpg [type] => image/jpeg [tmp_name] => C:wamptmpphp424.tmp [error] => 0 [size] => 414170 ) [video] => Array ( [name] => [type] => [tmp_name] => [error] => 4 [size] => 0 ) ) bu gelirken MOV yüklediğimde herhangi bir output alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Form'a enctype tag'i ve degerini ekliyor musun ? Eklemiyorsan eklemelisin. Ekliyorsan degerin dogru olduguna emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 if ( $_POST ) { $adi = $_POST['film_adi']; $resim = $_FILES['resim']; $video = $_FILES[video]; print_r($_FILES); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Yukledigin dosya boyutunun php.ini icindeki post_max_size ve upload_max_filesize ayarlarindan daha dusuk oldugundan emin olur musun sana zahmet. Muhtemelen sorunun bu ama cevabi almadan ukalalik yapmayayim simdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 di said: Yukledigin dosya boyutunun php.ini icindeki post_max_size ve upload_max_filesize ayarlarindan daha dusuk oldugundan emin olur musun sana zahmet. Muhtemelen sorunun bu ama cevabi almadan ukalalik yapmayayim simdi =) Evet evet evet istediğini söyleyebilirsin çünkü salak ben format attıgımı unutup php.ini ayarlarına bakmamışım, ayarlı diyede hiç bakma zahmetinde bulunmadıgım için salak gibi sabahdan beri MOV 'lara suç atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 O halde Burhan'dan geliyor; "gerizikâââlı". ehah edit : hala anliyorum lan ben bu islerden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 di said: Radiance said: $_FILES[file][name] denermisin ' yerine " kullan ben hep " kullandım Tek tirnak ile cift tirnak arasinda farki ogrendiginde eminimki tek tirnaklari daha cok kullanirsin. Nedir o fark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Tek tırnak kullandıgın zaman değişkenleri '.$degisken.' olarak kullanırsın ama çift tırnak oldugu zaman "$degisken" şeklinde kullanabilirsin. Yani $pluton = 'Paticik'; echo 'Bugün bi '.$pluton.' olsada yesek'; echo "Bugün bi $pluton olsada yesek'; Tek tırnak her zaman daha kullanışlıdır bitekim değişken kullanmadıgın zamanlarda daha bi kullanışlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Yanilmiyorsam... Cift tirnak kullandigin zaman onu parse etmek zorundadir. Obur taraftan tek tirnak kullandiginda daima string output olur. Tek kullanmak daha mantikli, cunku sen her string'inin icinde variable var mi yok mu diye parse edilmesini istemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Ek olaraktan performansi etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar