Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 yazıklar olsun. Adama yazık, bu adamın hayatının bedelini bu kadın nasıl öder :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Nessarien said: Killer said: kadını vurur sonra kendimi vururdum heralde. Ding dong doğru cevap ^^ 5 yıl denemelerden netice alamayıp, 5 yıl boyunca doktora gitmeyip, 5 yılın sonunda çocuk sahibi olunca sübhaneke dinimiz amin allah verdi maşallah dersen kendini vurmak için iyi bir sebep yaratmış olursun o konuda sana katılıyorum. tüp bebek falan okumadım ben.evlatlık edinseymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 atvde gördüm adamı, bizi bırakın, atv şöyle bişey dedi "akıllara ise bu olay izmirde değil de mardinde olsa neler yaşanır soru geldi" ekrana da yazı olarak çıktı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 ulan okudum durduk yerde sinirim tavan yaptı bu insan evladı nasıl dayanmış buna be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Nefr said: benim kizim 3 aylik, karim gelip 'ben de onu diyecektim...' dese AHAHAHAHAHAHA Perith yetiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar