Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Gitti gitti :D Bildiğin sakallı kısa saçlı bi tipim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 pogodi said: kitapçıkta yazmıyo beybigörl valla yazıyo geçen sene yazıyodu diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum ben ya o aöf sınavımıydı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 şimdi onu geçelim össye 1 ay kalmş sen hala bu saatte bilgisayarın başındasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 iyi geceler cansın asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ahah iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Ya şaka bi yana uyku problemim var erken yatamıyorum şuanda 5 saatlik uykuylayım ama uykum yok ilaç içersem bu sefer sabah kalkamıcam çok zor olcak napcam bilmiyorum. Geçen senede öss'nin önceki gecesi biri ceza dinliyo son ses saat 12 falandı erken yattım öldürcektim apartmanın önünde tulumba var su çekiyo biri falan işkence çekerek uyumuştum inş öyle olmaz.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 olm uyuyamıyosan test falan çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Sabah dersanede ölü gibi oluyorum neyse yattım ben hadin iyi geceler.. Uyuyamazsam teste geçerim sabahta ölü olurum olsun canım saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 karar verdin mi? gitme bence kız arkadaşınla görüşmek için çektiğin o yol mesafesi bile saçma bi vakit kaybı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Bence zaman her şeyi çözebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 he can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar