Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müzik çalışmalarım

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

mesaj kabarmasın diye spoiler

baştan başlayayım güzel olsun,
öyle kendi kendime çaldığım bi kaç beste vardı, üstüne gideyim dedim, eh güzel oluyor kaydedeyim dedim. ama tabi tek başına olmuyor, eksik kalıyor sadece gitar. eh napalım dedim. daha sonra da neden olmasın lan? diye başladım kayıt, miksaj programlarını kurcalamaya. parçaların her bişeyleri kendim uğraştım, eh tabi arada bass ve bateri bestelerinde arkadaşlar da yarım etti.

myspace den açtım bir hesap, çalışmalarım paylaşmaya değer hale gelince, paticiğe göstereyim dedim. yorumlarınızı tavsiyelerinizi, desteklerinizi, kösteklerinizi bekliyorum.

www.myspace.com/felfecirmusic

vakit ayırdığınız için teşekkürler

yakalamaya çalıştığım tad genelde etnik rock. bir de vokal kullanmadan ve dinleyiciyi sıkmadan nasıl müzik yapılırın peşindeyim
Sosyal ağlarda paylaş

yav canlı çalma gereği olmadığı için şimdilik böyle takılıyorum, şöyle bi 45 dakka doldurup kendime bi demo albüm yapma fantazim var, tabi iyicene geliştirmiş olurum kendimi bu esnada

bir de grup elemanı işi, ne bileyim böyle çok sıkı fıkı olduğum adamlarla bereber çalışmak isterim, öylesi daha keyifli oluyor. bakalım artık. çok teşekkürler zaman ayırdığın için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...