Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 mesaj kabarmasın diye spoiler baştan başlayayım güzel olsun, öyle kendi kendime çaldığım bi kaç beste vardı, üstüne gideyim dedim, eh güzel oluyor kaydedeyim dedim. ama tabi tek başına olmuyor, eksik kalıyor sadece gitar. eh napalım dedim. daha sonra da neden olmasın lan? diye başladım kayıt, miksaj programlarını kurcalamaya. parçaların her bişeyleri kendim uğraştım, eh tabi arada bass ve bateri bestelerinde arkadaşlar da yarım etti. myspace den açtım bir hesap, çalışmalarım paylaşmaya değer hale gelince, paticiğe göstereyim dedim. yorumlarınızı tavsiyelerinizi, desteklerinizi, kösteklerinizi bekliyorum. www.myspace.com/felfecirmusic vakit ayırdığınız için teşekkürler yakalamaya çalıştığım tad genelde etnik rock. bir de vokal kullanmadan ve dinleyiciyi sıkmadan nasıl müzik yapılırın peşindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Dinlemekteyim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Şafakla tanı dinledim şafak'ı daha çok sevdim.. eşlik etmeye çalıştım bende burda :) gitarla kulaktan güzel eğlenceli zevkli başarılı olmuş çalışmalar. Bi gruba girip yapmayı denesen düzgün bi şekilde bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 yav canlı çalma gereği olmadığı için şimdilik böyle takılıyorum, şöyle bi 45 dakka doldurup kendime bi demo albüm yapma fantazim var, tabi iyicene geliştirmiş olurum kendimi bu esnada bir de grup elemanı işi, ne bileyim böyle çok sıkı fıkı olduğum adamlarla bereber çalışmak isterim, öylesi daha keyifli oluyor. bakalım artık. çok teşekkürler zaman ayırdığın için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar