calimero Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 selamlar. bi iş için scanner lazım oldu fekat benim için önemli olan kaliteden çok hız olacak bu tercihte. kalite de düşük olsun demiyorum ama hızlı bi şekilde scanleyebilsin. combo lardan da düşünebilirim hem printer hem scanner hem fotokopi makinası olanlardan. yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 upppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 canon mp 190 100 ytl mühendsilik harikası tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 ama odun gibi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2009 abi odun gibi olması sorun değil. aslında kağıt besleyicisi olan bi scanner daha işime yarar. kağıt besleyicisi yoksa çift taraflı (önlü arkalı) ve yatay tarama yapan bi marka model istiyorum. zira kağıt besleyicisi olmayınca saatlerce başında beklemeyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 up ulan up. her konuda o kadar bilgili pati ahalisi tarayıcı vs olayına gelince kaldı öyle. hadi yardım biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Lexmark'in var o tip bi tarayicisi. Kagit haznesi var, koyuyosun o aliyor. Basinda durman lazim ama yine. Arada cift cift cekebiliyor kagidi. Gerci gelistirmislerdir simdi. Ben 6 sene kadar once kullandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar