forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 teraziniz yok mu repe inanın tartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: sıcaklığı arttırırsan yoğunluk düşer, artmaz. basıncı arttırıp sıcaklığı azaltacağın aralıkta suyun yoğunluğu 1.1'in üstüne çıkaramazsın. true story. abi suyun sıcaklığını artırmıyoruz ki civanınkini arıtıryoruz :D su soğuk kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 civada sıcaklık yoğunluk ilişkisi (deneysel veriden elde edilmiş) d=13.5955(1 - 1.8057x10-4t)= 1 olması için t = 80830.149 derece çıkıyor. Demek ki bu derecenin üstünde oluyormuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 civanın kaynama noktası da 350 derece mi ne. yetersiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sinaşekerim, sınavda bu mantıkta bir cevabın varsa elimden geleni ardına koymicam senin bizim bölümde master yapan masallardan daha düşük not almanı sağlicam. FAZ DEĞİŞİKLİĞİ DİYE BİRŞEY VAR. onu geçtim kritik sıcaklık var 800 derece sandım, 80000 dereceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ee kaynasın ne olcak gaz halinde civa da civadır faz hakkında bir bilgi verilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: sinaşekerim, sınavda bu mantıkta bir cevabın varsa elimden geleni ardına koymicam senin bizim bölümde master yapan masallardan daha düşük not almanı sağlicam. kimse bana hesap makinası getirin demedi bütün hesapları elle yaptım gelme hiç üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ulan gaz halinde cıva gören mi var burada, hayal gücü yetmez kimsenin karşılaştırma yaparken civayı gaz olarak varsaymaya. ayrıca bana sorsaydın getir derdim ehueheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Öte yandan verdiğim cevap her şekilde matematiksel olarak doğru. Aynı sıcaklık koşullarında bir litre civanın bir litre sudan daha ağır olduğunu yanlış mı? değil. bu da matematiğin gücü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: hayal gücü yetmez kimsenin karşılaştırma yaparken civayı gaz olarak varsaymaya. benim yetti valla müyendissiniz tabi siz hayal gücünden yoksun olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ikiniz de adam olmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 sen olur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 veyr10 said: Le Mur! Le Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: ayrıca bana sorsaydın getir derdim ehueheuhe üniversitede hayatımın ilk hesap makinalı (benim açımdan hesap makinasız tabi) sınavı buydu sanırım siz alışmışsınız tabi tk sınavına gitseniz yanınızda hesap makinası götürürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aquila said: ikiniz de adam olmazsiniz.sen bana adam olamazsın mı demiştin admin olamazsın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ardeth said: fizban said: hayal gücü yetmez kimsenin karşılaştırma yaparken civayı gaz olarak varsaymaya. benim yetti valla müyendissiniz tabi siz hayal gücünden yoksun olabilirsiniz bu çok yetersiz bi cevap olmuş lan. mühendis olmamama rağmen benim bile cevap veresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 fizban said: aquila said: ikiniz de adam olmazsiniz.sen bana adam olamazsın mı demiştin admin olamazsın mı ? bilardo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar