Natural Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 güzelmiş[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Şiir gibi yazmış yanlız Kırmızı Kalem eyy kırmızı kalem[signature][hline] The Truth is out There
555 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ooof nefret ederdim,eli mahvederdi.hiç kullanmadım.ama küçükken zorla renkli bişeyler isterlerdi mavi kullanırdım. ne günlerdi be nostalji fln oldum..[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ilkokulda kullanırdım şimdi kurşun kalemim bile yok.Eğer görürseniz elimde ya hacıdır veya yerden fln bulmuşumdur...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Öne çıkan mesajlar