Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Selam ; Turk Telekom hat iptali emri alinca , kac gunde kapiyor ? Bir de ay icinde kapatinca napiyor ? Mesela su an 3 Mayis , kapattirdim iyelim , 6 Mayista kapandi , 6/30 kadar mi para talep edicek benden , buyun Mayis ayini mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 butun mayis ayini ister buyuk bir ihtimalle.. kac gunde kapaniyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 3 ünde gittin kapatın dedin sana o 3 gün kullandığın netin bedelini alıyorlar öğleden sonra gitmiş isen kapattırmaya ertesi sabaha kesiliyor netin 8-9 gibi. o yarım gün içinde kullandığın netin parası alınmıyo (ben downloada devam etmişdim herhangi bi para talep etmediler). ayrıca ordakilerde söyler zaten varsa otomatik ödeme talimatın onu da iptal ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar