GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Et obur ot obur neyse de wisp'in ne yiyeceği konusunda az topic açılmamıştı SNN'de.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 SNNi bilmem ama Olymposta arkeyn yerdi wispler ;P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Valla benim anim uo dan degil bi gun counter oynuyoruz ki kendimi iyi bir oyuncu olarak gorurum her zaman bornovadaki ada kafeye 6 tane adam girdi bizde o sira oturmusuz yeni yeni isiniyoruz falan bizde 7 kisiyiz yani toplamda 25 tane adam var neyse bunlar girdi herifler biliyomus isi tanidik muhabetine haritayi degistirip bastan baslattilar falan ayni takima gectiler ustelik bi de kitlediler oyunu 5 kisi fala neksikler bide neyse haritada dust2 cs olduk biz basladi round bole herkes bizim takimda yazisiyo falan dalgasina nasilsa yeneriz muhabetine adamlar bir basti deagle larla her kes oldu cok korkunctu hepsi can verdi gozumun onunde ben kacayim falan derken bir kursunda bende oldum toplamda bizim takim bir kisi oldurmus ikinci round basladi herkes daha ciddi bole ama kimse kipirdamiyo yerinden tirsmis millet ben de en koseden herkesi goruyorum kafayi yana cevirdim kopru ustu gelen varmi diye 3 bomba sesi taramalar falan bi baktim kirmizi mavi fragler yazmaya basladi kafayi gene cevirdim biraz once siper almis 10 adam yerde hepsi olmus ilk defa bi oyunda korktugumu hatirliyorum 1-3 le bir el ates ettim parcaladilar beni sonraki round sniper aldim butun parayla 10 kursun zirh falan yok 10 kursunda 9 adam vurdum ve efsane oldum orda gende o roundu kaybetmistik :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Exile UO da Demoon Uvu diye bir thief açmıştım bir kaç ay önce, en son oynadığım xzamanlar tüm arkadaş takımı girdik aile yapıcaz göya evimiz hazır. En nefret edilen karakter benimkiydi, çünkü hırsız ve hide I GM olduğu için mage ler yakalayamıyo (server ın en iyi iki mage ini yarım saat koşturduktan sonra reveal olup hadi beyler boşuna magery kasmadınız diye bi yarım saat daha koşturmuştum ormanda) Onun dışında spar yapıyolarsa bir aile, yanlarına gittiğimde eğer defol derlerse guardlardım, çünkü sadece bakıp gidicekken laf atmışlardı falan. Neyse sonuçç olarak Demoon Uvu gz dışında yakalandımı kesilmesi farz olan biriydi. Sorun şu ki kimse kesemiyodu :) Ayrıldıktan sonra arkadaşa vermiştim char ı, bi onlar giriyo, canı sıkılıyo diğer charıyla gittiği anda Demoon Uvu denen ipna nerde gibi muhabbetler dönüyo, tabii düşünün eğlenceyi. Başka bir arkadaşın da mage char ı vardı Zheagrath diye, kendisi baya güzel skill kasmışt, mage i 80 lemişti, insc ile para basıyodu, arada ben giriyodum, PvP de tabii bulmuşum beleş mage, milleti dağtıtıyodum invis sote ve flame strike combosu ile. Arada da arkadaş girip ölüyodu anında çok kötü oynayıp (açlıktan ölen birine in vas mani atar, polar bear summon edip elf e saldırtacağına, benim yanıma scorpion summon ederdi) Başka bir gün diğer arkadaş dungeon a gitmek istemiş, takım toplamışlar mage eksik, Zheagrath'ı çağğırıyım demiş, ve 3. adamın lafı: "O herifin ne zaman ne yapacağı belli olmuyo, bi pro bi newbie oluyo ben onla gitmem" Bir de Mytharria anılarım vardır ki, onlar acaip muabbete girmez, başl başlarına anıdırlar.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 DaoC'da RvRdayız herzamanki guild grubu, grup lideri Guild Master, İsveç'ten 25 yaşlarında bi eleman.. Sağlam da oyuncu her zaman iyi iş yapar.. 10 dakika düşman arandıktan sonra Alb'lerle karşılaştık herkes ii güzel dövüyo adamları Mikhail buk sabuk işler yapıyo 1 oldu 2 oldu hala aynı sorduk chatte Mikhail iyimisin ? hafif sapıttın fln.. Adam cevap verdi, Bişeyler oluyo bana iyi değilim dedi.. telaşlandık hepimiz bişey olacak adama diye, guild'de ev arkadaşı vardı adamın heriften gelen cevap.. - Merak etmeyin sadece çayına Extacy attım zaten deminden beri ot tüttürüyo üzerine ex'i de yiyince çiçek gibi oldu !!! hoş memeleket sanırım bu isveç :P[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ahhaa süper[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 snn de kardeşimin charı ile girdim oyuna deluciadayız pk char 25 kişi falan var black setliler var falan acaip loot cıkar yani.. çekildim köşeye atımda yok newbie izlenimi veriyorum kimse bakmazken bi vorti salladım elemanın tepeye bankada 3 kişi konusuyorlar eleman kaptırmış paso yazıyo ekrana baktıgı yok vorti yedi bunu arklarıad olm kaç lan falan demeye kalmadı zaten..:) sonra reslediler hemen kim attı o vortiyi diye aradılar beni ispiledi ilerde biri kestiler daha sonra reslendim geldim hide gene vorti derken 15. vortime geldim ama artık ortalık öyle karıştıki herkes birbirine dalıyo senmi attın lan yok abi bu attı diye diye vortex 10 kişi kesti pklarda birbirlerini kese kese 3 lord dışında hepsi öldü heah[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Nefr, 25 April 2003 11:29 tarihinde demiş ki: SNNi bilmem ama Olymposta arkeyn yerdi wispler ahahh bakseenn :) ben öyle hatırlamıyorum.. aklıma ilkkez deathly poison yiyişim geldi bu order bozuntusunu görünce :P ben masum masum geziyorum bir adada, büyük ve ihtişamlı bi kale gördüydüm, karnım da aç dedim belki yardım sever biri bana yiyecek falan verir.kalenin kapısını bi savaşçı açtı.daha merhaba demeden kılıcı geçirdi.kaçarken zehirden öldüm.cık cık ne insanlar var bir de baş rahibim diye geçinir bunlar.. bunda komik olan ne ? silahın zehirinden koşarak kaçmaya çalışmak eheu[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hellhoundunkini okuyunca bir anı geldi aklıma..snn veya nbl tam hatırlamıyorum..bir quest yapılcak işte..böyle sıralanmışız fln..GM geldi..biz yan yana sıraya girdik..sonra bi baktım *xxx is attacking GM yyy*..sonra bir yazı daha çıktı *you see GM yy's robe has been destroyed*..bütün sıraya girmiş olanlar direk iptal olmuştu..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ehueh cidden komikti o arcane'in anlattığı. Sevgili Order adasında sevgili Order towerımızın içinde güzel güzel bizi beklemekte olan sevgili pure black atım Saint ve Las'ın sevgili pure white unicorn'u mahmut'u (ki ikisi de tekti serverda, zaten pure black horse spawnı yoktu ehe) provoyla birbirine düşüren bir bard yakaladım birgün, aman dedikçe vurdum beline dpli kryssi, baktı olacak gibi değil başladı kaçmaya ama bi yandan da yemiş dpyi, böğüre böğüre koşuyor, takip etmedim zaten =P Adayı terkedemedi işte, reslemedikte tabii, gitti söylenti yaydı sonra "Order Başrahibi gezgin bardları kesiyor" diye. ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Order rulz[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 chaos hükmeder ! luci ve narayan baba ogul bitirir orderları ![hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Bi ara ba's bile orderdı snnde Birgün herkes order olacak[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 herkez order olursa zevki kalmazki =))[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Yoo order ordera tavle pişpirik okey attırırız[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Cafede arkadaşlarlan battlefield çeviriyorduk. arkadaş uçağa binmiş tam kaldırıcak bende o arada torpido attım uçaktan.. uçağa değilde bunun önüne düştü işte sonra uçak dengesini kaybedip ağaca çarpmıştı euahe :) Bir keresindede paraşütten atlamıştım uçak üstüm düşmüştü :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Ben jiple dağdan uçup paraşüt açıyorum süper oluyor (:[hline]Derler ki biryerden sonra acımaz daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 cs de jethapoon oynanıyor (ki sıkça olduğunu düşündüğüm bir olay) böle cs de ilk zamanlarım sıkıldık oyun oynamaktan hadi barış yapalım t-ct kaynaşması olsun piknik yapalım dedik süre sınırlamasını kaldırdı server rahat bolca coşalım eğlenelim die piknik tüpü olarakta ortamdaki bidonları patlatık, sonra gittik yüzdük, beraberce rehinelere işkence yaptık kesmedi finalde arabalarla yarış yaptık 4-5 di takımlar hrtakım bir cip e bindi tıngır mıngır gidiyorduuk rampadan atlayalım dedik çıktı önce benim olduğum araba ardından öteki araba hoop aşşağıya düştük iki arabada ters döndü. kimse de dışarı çıkamıyor! kaldık öle birbirimizi de öldüremiyoruz ilk başta bir dumur anı oldu daha sonra reel hayatta başımızaböyle birşey gelmediğini kavrayınca gülmekten yerlere yattık (ama hepimizin surat ifadesi o anlarda müthişti :) ) restart atıldı ve italy oynamaya başladık :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar