BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 fede said: noldu lan barzoysa allaha inanamazmı allah hepimizin allahı olm ben de neden anlamıyprum diyordum meğer yazan da analamamış ne dediğini
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 amcamin allah olabileceginden supheleniyorum
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 BabacumMostors said: fede said: noldu lan barzoysa allaha inanamazmı allah hepimizin allahı olm ben de neden anlamıyprum diyordum meğer yazan da analamamış ne dediğini Ahaha sey gibi bu kulagına midye kabugu koyarsın da uguuuu sesini deniz sesi
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yazık lan bu da insan. canı yanıyor işte. acı çekiyor ama insan. geçecek ekmek sabret
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 uguuu sesi ne allah kahretmesin ne biçim ses efekti o uguu ne lan? PATİCİK NE?
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bu kızı getirin bana. http://www.lastfm.com.tr/user/zirkonyum
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 babacumu banlayın artık. site ismine yeteri kadar laf attı
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 BabacumMostors said: uguuu sesi ne allah kahretmesin ne biçim ses efekti o uguu ne lan? PATİCİK NE? paticik?
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 BabacumMostors said: uguuu sesi ne allah kahretmesin ne biçim ses efekti o uguu ne lan? PATİCİK NE? peniscik olsa daha az efemine olurmus
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 evet.. paticik diye site ismi mi olurmuş be turuncu temaya tamam ama nedir paticik.. yok mu adam gibi bir isim.. içimizsdeki ipnelik böyle mi dışa vurulur?
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 valla ben kız bulamıyorum belki gay olurum diye geldim ama kaliteli gay de yok sitede
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 pipicik ya da ancuk olsa daha iyi olurdu.. ama paticik.. lütfen yaa LÜT FEN
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Dynun said: PİPİCİK VARDI NE OLDU arto yedi
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ekmek duydum ki emo olmuşsun sana özcan denizden nasip değilmiş adlı eseri armağan ediyorum
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ıvır zıvır oluyor sağa sola link mink vermek zor mor oluyo harbi harbi. İşte türkçe lan.
Öne çıkan mesajlar