Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 şimdi efendim her şey megaupload hesabına sahip olmakla başladı. IDM kullanıyorum. DL hızım 400~500 arası değiştiği zaman bilgisayar yavaşlıyor müzik kesik kesik geliyor kafayı buluyordu bilgisayarım. Şu an 100kb ile dollhouse çekiyorum ve işlemcinin sıcaklığı 70 derece. Aynı anda başka dosyalar çeksem 80 e falan çıkıyor normalde 52 den yukarı çıkmaz sıcaklık, yani çıkmazdı :P Ben hdd ye yazarken kafayı buluyor dedim defragladım düzenledim vesaire ama değişmedi. Cleaner tarzı bir programla tarattım bla bla. Sistemim temiz sürücüler normal gözüküyor o_O Nedendir bu yavaşlama tahmini olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 işlemci fanı vs çok tozlanmışsa olabiliyor böyle yavaşlamalar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 o da imkansız neredeyse çünkü bakımdan yeni geldi ve laptopumuda açarım kendim, temizdi enson :P ek olarak vista kullanıyorum. dl yaparken zonealarmı kapatıyorum ve windows firewall kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Defrag hizi artirmaz. Sonucta mevcut bolumleri birlestiriyosun ve her yeni dosya yazilirken OS tekrar bolumler olusturmak icin ugrasiyor. Amma velakin dedigin gibi sorun hdd'ye yazilirken oluyorsa ve sicaklik artiyorsa, toz da yok dedin, o zaman hdd'ye giden PSU kablosunu kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar