Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 ya seneler önce bi reklam vardı küçük bir kızın biri 1 kere 1 1 , 2 kere 2 4, 4 kere 4 16 , 16 kere 16 256 diye saydırıyordu. ne reklamıydı hatırlayan var mı? beyaz eşya mıydı neydi? doğru yere açıp açmadığımdan da emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 tepede sticky var edit: o kisim reklamlari da kapsiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 reklamı kapsıyor muydu emin olamadım da ondan şey yaptım silinebilir yasaksa =( ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 bi reklam daha vardı.. kızın biri "tam on yüz milyon kere yuttum" falan diyordu.. o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 on yüz bin milyon baloncuktu o.gazoz balonu yutuyordu içerkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar