Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Evin icinde bilgisayar varken baska biseyden muzik dinlemek pek hosuma gitmiyor. Istedigim her sarki olmuyor mp3 playere atmayi unuytuyorum, vent acik oluyor geyik donuyor bu arada da yan odada alt katta olabilmek istiyorum. Bana bunu saglayacak bir alet yokmudur? Varsa konusmada mesafeye gore delay yiyormu? Ayrica ses kalitesi dusermi? Mesafeleri nekadardir mesela? Onerilerini nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kablosuz kulaklık bildiğim kadarıyla en iyi kızılötesiyle çalışanı war, onun için oda değiştiremiyebilirsin, bluetooth lu kulaklıklar war ps3 e entegre etmiştik güzelde oluyor fakat 30 metre gibi kapsama alanı war açık alanda, wi-fi kulaklık illaki vardır piyasada bulması zor olsada, ama kullanmamanı öneririrm bide profesyonellerin kullandıgı radyo sinyali ile çalışan kulaklıklar war onlarında fiyatı pahalı.. kızıl ötesiyle çalışan kulaklığım war evde spor yaparken kullanıyorum ama bir zaman sonra ağırlık fazla geliyor. http://www.webdenal.com/store/sony-mdr-if140k-18-22-000-hz-ses-kontrollu-kablosu_fiyat.htm?idProduct=46212&idCategory=761&topnavCategory=36&ref=kaclira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 kızılötesi nedir ya, radyo frekansıyla çalışan aletler gırla? philips falan da var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ben de philipsin var kablosuz kulakligi ama mikarafgon yok cok memnunum altten. radio uzerinden calisiyor cihaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar