McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 2 gün önce seyrettim bi yabancı kanaldı büyük ihtimal MTV'dir. Bu sefer bütün futbolcular pizzacı motorlarına binmişler geziyolar. Sonra bi yerde totti çocuklarla top oynuyo ona katılıyolar falan çok güzel olmuş. En sonunda motordan biri takla açarak vuruyo topa o kim anlayamadım kask vardı kafada. Bu sefer zidane döktürmüş baya. Ben nike nin reklamından daha çok beğendim.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 henry nin reklam daha gusel[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Mayıs 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 o bahsettiin del piero galiba.. güzel olmuş bence.. henry'nin reklamı güzel diil[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar