Requem_Of_aDream Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 8 aylık playstation iki(cpli) 15 oyun 2 kontroll ve 8mb memory card bir gamcube ile takas yapmak istiyorum(izmir içi)[signature][hline]Once upon a time the gods of the realm decided to feed the world with great magical melodies...so it came to now and known as Dark Tranquillity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 satsan ne kadara verirsin hoca? Almayı düşünüyodum bi ara da...[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Requem_Of_aDream Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 valla ne desem?sadece gamecube icin satıyorum yani o parayı cıkarmam lazım ama cok istekliysen burda gamecube fiatlarına bakiim ona gore fiyat veriyim sana?[signature][hline]Once upon a time the gods of the realm decided to feed the world with great magical melodies...so it came to now and known as Dark Tranquillity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar