ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Selamlar, Karakterlerden a, b, c ve d diye bahsedeceğim=) Hamachi üzerinden Company of Heroes oynuyoruz. Hiçbir ek görev paketi yok, oyunun versiyonu 1.71. Son hamachi versiyonuyla problem çıktığına dair yazılar okuduğumuz için 1.0.1.5 versiyonuyla oynuyoruz. Hamachi'de bir connectivity problemimiz yok, herkesin ışığı sabit şekilde yeşil yanıyor. Şimdi, Birkaç gün önce A'nın kurduğu oyuna B ve C bağlandı. 3v3 güzel güzel oyun attık, hiçbir lag problemi yoktu. Şu anda ise, herhangi birisinin kurduğu oyuna başka 1 kişi bağlanabiliyor, oyuna girdiklerinde de lag olmadan oynayabiliyorlar. Ancak ne zamanki oyunda 3 kişi olsa, o zaman hem oyuna girerken, hem loading ekranında yavaşlık oluyor; hem de oyun sırasında hayvan gibi bir lag / yavaşlama oluyor. Kimin kurduğu hiç önemli değil, çünkü daha önce problem çıkmayan A bile oyun kurduğu zaman 3 kişi oynayamıyoruz. Bir alakası olduğunu sanmıyorum ama belirteyim, oyun orijinal değil. Bu problem neyle alakalı olabilir, nasıl çözülebilir; yardımlarınızı istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 C benim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 a da benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 A müm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 B ben oluyorum, fasülye ahmet oluyor probleme çözüm lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 o zaman ben d'yim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kami-sama oynamamanızı istiyor işte oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 D yok Ahmet, bokunu çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 orjinal alin official serverda oynayalim guzel guzel. pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 << Azmodai'nin dediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar