Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 bir süredir bilgisayarımda bir aptallık var. her zaman oynadığım oyunları kasarak çalıştırıyor. ki çoğu eski oyunlar. youtube vb. yerlerden video izlerken gene takıla takıla kasa kasa oynatıyor. ne yapmam lazım? virüs falandır diye formatta attım tarattım tüm bilgisayarı falan hala geçmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 işlemci fanın çok tozlanmış olabilir, bende de vardı aynı sorun. fanı temizleyince düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 FromTheHell said: işlemci fanın çok tozlanmış olabilir, bende de vardı aynı sorun. fanı temizleyince düzelmişti. +1 ya da bozulmuş olabilir yeterince soğutmuyo olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 TOZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hiç daha önce bilgisayarı açmamıştım hayatımda açtım bugün her yeri sildim süpürdüm on kilo toz çıktı sanırım rahat :D bakalım düzelmişmi anlamak için kasan oyunlara gircem tekrar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar