Duivel_DStorm Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Öncelikler merhaba arkadaşlar.. Şu an Eremias diye bir serverda oynuyorum. Belki bazı kişiler oynuyor bazı kişilerde duymuştur. Servera giriyorum. Başlarda bişey yok sonra bi kaç kişi ekranıma giriyor. Net gidiyor ama şöyle; Kablonet kullanıyorum, Status ışığı yanıyor fakat bilgisyarımda veri alışverişi olmuyor. Yetkiliyi aradım ipniz kilitleniyor veri gitmiyor dedi. Napıcam dedim bilemiyoruz dediler. Nebulada olmuyor. Onceden TAR diye Amerika da merkezi bulunan bir serverda oynuyodum aynı sorun vardı şimdi u serverda başladı bu sorun Sırf bunun yüzünden kaç kez öldüm YETER! Tam 3 aydır bunla uğraşıyorum. Birde buraya yazim dedim son çağrem Forumlardan yardım Lütfen bilen biri varsa konuşalım. [email protected] Msn... Lütfen bu sorunu yaşamış ve çözmüş kişiler varsa yardımcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Aynı sorun bende de oluyordu ama oyundan dolayı değildi. Neyse, sorunu onlar çözmüştü. IP'yi resetliyolar mı naapıyolar bi şekilde hallediyolar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Arkadaşıma bu olay bittorent kullanınca oluyordu. Hala müzdarip galiba o sorundan..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ip resetleyince gecior[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duivel_DStorm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 İ.p yi resetlediler geçmedi. İ.p adresimi değiştirmek istiyorum nasıl değiştiririz. Yetkililer değiştiremeyiz dediler ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Ip adresleri belli aralıklarla 1-2 ayda bir falan degisiyor diye biliyorum. En azından bende boyle oluyor.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 daha önce dom böyle birşey yayınlamıştı, ben tekrar yapıyım. ip kısmını sizin kendi bölgenizin ip aralığına göre doldurmanız gerekiyor. Mesela beşiktaş için 195.174.1.1 ile 195.174.25.255 sanırım. Bunuda şuan ki ip'nize bakıp anlayabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir ip'i almadan önce o ip boşmu diye bi ping çekerseniz iyi olur. Sonra 2 saat ip denemessiniz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uragano Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bende hala çözemedim bu sorunu nasıl yapıcaz bilmiyorum Adsl ye geçiçez herhalde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 abi http://192.168.100.1/ ye gir signale gir ordan sağ aşadaki max bit rateyi oku bana[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 hmm komplike değil o kadar aslında. Firewall varmı bilgisayarında ? Bak kablo net in arada gönderdiği paketleri bloke ediyordu fireweall bendeki ondan internetim kopuyordu senin gibi byte gidip gelmiyordu. Arada bağlantını yenilemektede fayda var , fişini çek tak . IP değiştirmek istiyorsan kablo modemin fişini çıkar 3 ila 24 saat arasında bekle ip değişecektir. Birde şunu dene çalıştır > cmd > ipconfig /release - ipconfig /renew[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Firewall arasıra bu gibi sorunlara neden olabiliyor. Devre dışı bırakıp denemenizde yarar var. Eğer firewall zaten açık değilse teknik desteğin tepesine binin derim.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Ha birde şöyle bir durum var firewall kapatmak istemiyorsun ve firewall da engelliyormu log kayıtlarına bak orada 24 veya 36 .0.0. devam eden ip ler olacak ve bağlantı kesilmeden önce sürekli onlardan gelen paket bloke oldu diye loglarda kayıt vardır o iplerin bütün portlara erişimini aç 1 yada 2 tanedir , trusted ip grubuna al[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar