Killer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 harbi dayı jason statham rage mod'da şu an.elvana naptılarsa artık gg :/. bide eski elvan daha güzeldi ya yenisi ı-ıh yani ldffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dayı murodan bilecek karısının ölümünü, polatla dayı kapışacak demektir. sonra tam ölürken gerçeği görür ve müslüman ölür dayı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yuğtuub Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yanlız dizinin gidişatı beni çok etkiledi. yani senaristlerin hakkını yememek lazım. izlerken terliyorum vallahi. hatta benle birlikte izleyen 45 ülkücü arkadaşım da terliyoz. bi de soğan yumurta ekmek yediydik biliyomusun. o kadar adam köseleleri çıkarınca bir de. gaz zehirlenmesinden acildeyiz şu an bizi merak etmeyin. MEMATİ PUSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dsfsdf elvanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 dayı ölse artık süper olcak bide izleyenler sempati besler bu eskilerin uyuşturucu kaçakcısına Allah ım ya cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 halonun yanında, iskenderle polat birbirini vursa ve diziden çıksalar bence süper olur. hiç değilse dizi ergenekon davası yayın organı olmaktan çıkar. memati-abdül-erhan-kazım falan sürdürsün ve sadece aksiyon dizisi şeklinde devam etsin işte, gerek yok onların vereceği siyasi mesajlara, beyin yıkamalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kv aksiyon dizisi değil ki.komedi dizisi.bide olayları falan anlatıyor ilginç geliyor bana o yüzden izliyorum dsfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar