Pluton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Biçok araştırma yaptım nitekim bikaç birşeyde buldum ancak bir türlü yapamadım. Bi proje üstünde çalışıyorum ve mail ile kayıt zımbırtılarını falan yapıcam ancak sunucu üstünden çalışmak istemediğim için local'e mail server kurmam gerekli. Ayrıntılı bi döküman v.s bilen yada duyan varsa, yada WAMP 'ın böyle bir eklentisi neyin varsada olabilir. Tşk ederim şimdiden edit: türkçe veya ingilizce döküman olabilir fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 php de smtp server setup edebilmen gerek, al gmailden bi hesap php.ini yi editle oradan gonderirsin maillerini.. kodunda bi degisiklik yapmana gerek olmaz.. (denemedim hic gerci) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sorunda o ya kabul etmiyo Invalid HELO Name hatası veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 baska bi smtp hesabi kullan, nette bi ton smtp hesbi veren yer var. gmail deniyosan SSL falan olayi var, belki ondan yapiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 bi deneyeyim bakayım son şansım onlar kaldı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar