laneth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sunum yapmak için ekranımdaki görüntüyü baskasına seyrettirebilecegim bir program arıyorum. Bu programda ses desteğinin de olmasını istiyorum. Var mıdır bu özeliikleri taşıyan bildiğiniz bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 radmin yukle, senin bilgisayara giren view only girsin, VOIP ustunden de sesi halledin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Teamviewer kullanıyorum ben bu işler için mükemmel bir araç bence.. edit: Ses desteği varmıydı onu bilmiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 senin aradığın burada; http://www.adobe.com/products/presenter/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar