Tron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 3. cerp dedikleri ağustos ayın da asker olabilmek için trabzon baş komutanlığına erken sevk dilekcesini faks çektim. Bu olayın takibini bundan sonra oradan mı yapmam gerekiyor? Konu hakkında bilgisi olan var mı? Lütfen, askeri şubendeki memura niye sormadın ya da niye sormuyorsun demeyin! Hanım efendinin yeni aldığı nevresim takımının renkleri benim askerlik olayımdan daha önemli olduğu için aramızda ufak bir gerginlik yaşandı. Saolsunlar oradaki herkez el birliği ile "sen haksızsın kez sesini" diyerekten susturdular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 konu çözülmüştür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ne renk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 tecil iptal başvurum kabul olmuş, ağustosta gidiyorum askere wee! Lost'ta da yetişicem wee! Ölürsem bunu yazdı buraya dersiniz. Lost'u izleme hayalleri kurdu filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oha allah korusun be daha dur 3 sene üstüste şampiyon olcaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar