Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Ya arkadaşlar Deli olciğim Su 80 lerin rock&roll unu dinleyen yokmu? Ratt,Pretty Boy Floyd,Fire House vs vs Abi Müzik ozaman warmış walla ne diyem Şimdi Linkin park Muzikmi yapıo resmen anırıyo CRAWWWLINGGGGGGGGGGGGGGGGGG bu ne ya Oha yane OHAAAA! 80 ler dinleyen warsa ICQUM 151227036 lütfen ya birirleri baksın 80 ler dinleyen[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 ben dinlerim 60,70,80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Sum41 grubu sux bu arada. Nickinle çelişion ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 yenilerden de onlar gibi şarkı yapmaya çalışanlar var; counting crows. American Girl diye bi şarkıları var, tatlı, eskilerin tadını vermese de, şimdi bile bu ruhu yaşatmaya çalıştıkları için dinlenmesi gerek adamların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Salla Chery Bang war oda süper bilenler icin big bang babies e benzio ama nerde bilennnn[hline]Under My Penis November General UMPNG :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 R&R altin cagi 65-75 arasi ..... 80 degil bende 69 yilda 18 yasinda olmak isterdim :) neyse graphic designligi birakyiorum konservatura gidicem bir Led Zeppelin cikar bakarisn lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 80 ler de guzel di ama yani Gun's & Roses , Bon Jovi , Scorpions falan filan[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 anaaaa rainbow u bilen bırı cıktı muhahaha Onların bi sarkısı wardı Hani okulların tenefus zilinde calan warya unuttum :D[hline]God's mercy and grace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Deep Purple cok super group evet bencede ama The Doors , Beatles , Led Zeppelin , Rolling Stone, Pink Floyd, The Who bunlar basi cekiyo bence bunlar 6 dev bence... Black Sabbath , Deep Purple onlarda guzel ama onlar biraz daha late 70s oluyo Jimi Hendrix soylemedim group degil o unutum degil yani :P[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 :) sen allah bilir Kiss falan biliyondur?[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 anlamadim ? Kiss'i biliyorum ama nefret ettigim bir grouptur heh .... bir yada iki sarkisini severim ama ama isimlerini bile bilmiyorum "I wanna rock n roll alright yehhh" diye soyler bir parcasi ama sevmiyorum cok sebekler[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Sum 41 e laf etmeyip grammy almış linkin park a laf etmek.. ilginç :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Guns n Roses cok guzeldi ewt ... ama bukadarda sicilmaz diyo insan su anki line up bakinca... Slash cok guzel suyah sabuna dokunmadan cok guzel guitar caliyodu Deep Puple super super group bencede rainbow ozellik le zaten herkez bir smoke on the water biliyodur yada dinlemistir ama nerden bileyim Deep Purple , Led Zeppelin golgesinde kalmis gibi geliyo bana :P (Deep Purple super group ama o baska)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Stephen Stills - Old times good times çok severim ancak 80 lerin değil ehueuh 70 lerindir büyük ihtimalle bilmemicem[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 sex pistols ve clash gibi klasikleride anmdan geçmiyelim lütfen[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 sex pistol punk diyolar cogu kisi bilemicem :P[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 a üzgünüm rocknroll dan bahsediliomus[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Wishbone ash de guzeldir :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 abi kimse bon jovi falam bilmezmi? GUN's da cok sağlam :D Kiss deki Shock me sarkısı cok güzel[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 WhiteLion war bilmem bilirmisiniz..Whitesnake falam filam bunnarda cok güsel.. Sora 80 Lerin Treash Speed babası DarKAngeL war aaghhhj aghh ne dinnerdik bea :P[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 whitesnake biliyorum hatta onlar coguzaman scorpions la tour cikiyolar.... Sum dedikya orda saydik sayistirdik GnR Bon Jovi hatta lol Skid Row Queen diyim ama biraz daha eski[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH WHİTE LİON DİNLEYEN BİRİ CIKTI SEN GREAT WHİTE IDA BILIRSIN OZAMAN BENDE WHİTE LİONUN ESSEK GİBİ SARKISI VEDE 3 4 TANE VİDEO CLİPİ WAR mHHAHAHA AYSİKU WARMI ABİ KLONUSAK ACİL LAZIMSIN TÜRKİYEDE BÖLE ADAMLAR ZOR BULUNUO oooppsss caps acıkmıs :)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Aerosmith .... 80lerde parladi daha cok[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 YUHHHHHHHHHH skid rowwww ohaaa abi siz bana icq mysiku falan verın lazımsınız :D chat mat yaparız Alice copperı bılen warmı? bu arada whitesnake i de bilirim ama cok dinlemem bi restles hart mı ne war onu dinlerim abim dinler cok whitesnake Abi benle konusun Arşivin allahını yapın 80 lerde :)[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ne yalan soyligim bir ara 80s cok severdim simdi 60-70ler daha bir supermis hatta su gunlerde Muddy waters gibi 60-70lerdeki grouplari etkileyenlerde bomba adamis Blues da cok efsanevi adamlar var onlarida calismak lazim lol[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar