Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80 R&R

Sum41

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar Deli olciğim Su 80 lerin rock&roll unu dinleyen yokmu?
Ratt,Pretty Boy Floyd,Fire House vs vs Abi Müzik ozaman warmış walla ne diyem Şimdi Linkin park Muzikmi yapıo resmen anırıyo
CRAWWWLINGGGGGGGGGGGGGGGGGG bu ne ya Oha yane OHAAAA!
80 ler dinleyen warsa ICQUM 151227036
lütfen ya birirleri baksın 80 ler dinleyen[hline]Under My Penis November General
UMPNG :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Deep Purple cok super group evet bencede ama
The Doors , Beatles , Led Zeppelin , Rolling Stone, Pink Floyd, The Who bunlar basi cekiyo bence bunlar 6 dev bence... Black Sabbath , Deep Purple onlarda guzel ama onlar biraz daha late 70s oluyo
Jimi Hendrix soylemedim group degil o unutum degil yani :P[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

Guns n Roses cok guzeldi ewt ... ama bukadarda sicilmaz diyo insan su anki line up bakinca... Slash cok guzel suyah sabuna dokunmadan cok guzel guitar caliyodu
Deep Puple super super group bencede rainbow ozellik le zaten herkez bir smoke on the water biliyodur yada dinlemistir ama nerden bileyim Deep Purple , Led Zeppelin golgesinde kalmis gibi geliyo bana :P (Deep Purple super group ama o baska)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Sosyal ağlarda paylaş

YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH WHİTE LİON DİNLEYEN BİRİ CIKTI SEN GREAT WHİTE IDA BILIRSIN OZAMAN BENDE WHİTE LİONUN ESSEK GİBİ SARKISI VEDE 3 4 TANE VİDEO CLİPİ WAR mHHAHAHA AYSİKU WARMI ABİ KLONUSAK ACİL LAZIMSIN TÜRKİYEDE BÖLE ADAMLAR ZOR BULUNUO oooppsss caps acıkmıs :)[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Sosyal ağlarda paylaş

YUHHHHHHHHHH skid rowwww ohaaa abi siz bana icq mysiku falan verın lazımsınız :D chat mat yaparız Alice copperı bılen warmı? bu arada whitesnake i de bilirim ama cok dinlemem bi restles hart mı ne war onu dinlerim abim dinler cok whitesnake Abi benle konusun Arşivin allahını yapın 80 lerde :)[hline]God's mercy and grace
Trabzon was back
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...