pharuck Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 yapay isigi gun isigindan cok sevenler bu zaman diliminde daha cok verimli olanlara oneriler, bunyeyi huzura erdirecek gecenin 4 unde kapiya komsu getirtmeyecek sanatcilara ait albumlerdir. tavsiyelerim: Rachael Yamagata - Happenstance Emilie Simon - tum albumleri ozellikle "A l’Olympia" Patrick Wolf - the magic position Antony and the Johnsons - The crying light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 rob dougan:D gaza gelip ders çalışırsınız belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kem0 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Sasha - Airdrawndagger Sasha - İnvolver Sasha - Fundacion John Digweed - Transitions Vol:2-3:4 Farid Farjad - Amroozha 4 Massive Attack - tüm albümler Fahir Atakoğlu - 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Kings of Convenience dinlerim ben genelde bir de Vivaldi Four Seasons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 tiamat - a deeper kind of slumber. ama dinlerken üşütebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 gripin - böyle kahpedir dünya. geçen sene sonuna doğru "dalgalandım da duruldum" coverını da ekleyerek 11 parçalık revised release çıkardılar yine böyle kahpedir dünya adıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Nine Inch Nails'dan herhangi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharuck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 The Saturdays - Chasing Lights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 mogwai :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar