MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Şimdi işim gereği bazı yerlerde windows kullanıyorum. Test ve bilumum şey için... Neyse benim evdeki adsl 5 sn işlem yapmassam kopuyor o yüzden ya ping atıoyrum sürekli bir yere yada radyo dinliyorum. Bunun bir çözümü varmı adsl hatta bir sorun yok. Çünkü linuxda böyle bir şey yapmıyo. Ama nedense windowsda hep kopuyor. Bilen var mı? Google da aradım bulamadım..[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Çok ilginç ilk defa duydum nasıl birşey o modemın ne console da belkı bır ayarı fılan wardır acaip ilginç[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 48/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Modem westell... Firewall falan ayzılımı yok içnide..[signature][hline]üflentius............. Doğru Düzgün Soru Sormanın Yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 www.sahibinden.com adresine giriyosun Modemi birisine satıyosun Daha sonra www.hepsiburada.com adresine giriyosun Zoom X4 5551 yada daha üst model bi modem alıyosun oh diyosun[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar