Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11536401.asp?gid=229 neyini istemiyorsunuz laa bu izmir aç aç büyük takımlara gelinde izleyelim adam akıllı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Gavuruz biz ya.İnş bu sene bi İzmir takımımız çıkarda 1.lige izleriz.Gelmez bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 istanbulda olsa nerde olcak acaba çok merak ediyorum. olimpiyat stadına gidene kadar izmire giderler taraftarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 İzmirdeki tribün atmosferi yaşanmaz başka yerde hele olimpiyat stadında imkanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ali samiyene aldirir fener, siz uefa kupasi finaline kadikoye gelemediniz ama bakin biz turkiye kupasi finaline ASY'ye geliyoruz derler. metrobus dut dut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Dartanian said: İzmirdeki tribün atmosferi yaşanmaz başka yerde hele olimpiyat stadında imkanı yok yaşanır yaşanır kapalıda en çok bagıran yaşatır hele bide rüzgar olmaz izmirde o zaman ses kalır ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Taraftarı gaza getirme olayı işte ya, değişmeyeceğinin onlar da farkındalar. Millet maça gelsin, kaçak girme kontol altına alınsın amaç. Yemekte anlaşmışlar "Babs lig Beşiktaşın, kupa Fenerin olsun" diye, çıkarken de bişi sallamışlar işte. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 şimdi dün radyoda aynı geyik yapıldı. Tamam bjk kupayı fenere verdi. peki fener bizi nasıl şampiyon yapıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 İzmir de de stad yok yahu. Adam gibi bir stad yapamazmı şu şehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Türkiye rekoru orda kırılmadı mı? Altay-fb maçımı neydi. olduğu kadarıyla işte. 1 takımı 3. ligde diğer 2si 1. ligde olan bir ildi. yeni yeni toparladılar işte. işallah 3 büyük takımıda çıkar da lige renk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 olimpiyat stadındaki tirbün-saha mesafesi arasında yeni bir stad bile yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ızmır takımları once dogulu takımlara faşistce davranmayı bıraksın ( bkz: dogu takım taraftarlına pkk sloganları ) ondan sonra adam gıbı lıge cıkmaya calissin.ben kürt degilim ama dogulu ınsanlara böle muamele yaptıgı ıcın ızmır takımlarını sevmıyorum lige cıkmalarınıda ıstemıyorum HAKETMİYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 sinad said: İzmir de de stad yok yahu. Adam gibi bir stad yapamazmı şu şehir. Oha sina atatürk stadı var lan mis gibi daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 atatürk stadı çok kötü. hatta gördüğüm en kötü stadlardan biri diyebilirim (baya bi gördüm). kapasitesi dışında herhangi bir artısı yok. bir de izmirde olması dışında tabi :) sırf izmire gitmek için maç izmirde olsun istiyorum :) olimpiyat stadı hava güzel olursa çok güzel bence. 13 mayısta hava güzel olur heralde istanbulda neyse artık izmirde olursa izmire gidicez istanbulda olursa istanbula gidicez çok güzel olucak 50-50 tribünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ya o degilde ben o linke tiklamadim super lige cikma olayı sandım saldırdım jlgljaguj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar